E-5'te feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

E-5'te feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

E-5 Karayolu Okmeydanı mevkiinde bir araca çarpan otomobil daha sonra yaklaşık 7 metre yükseklikten aşağı uçtu. Kazada içerisinde 5'i bayan 6 kişinin bulunduğu otomobildeki aynı aileden 3 kişi öldü, 1'ağır 3 kişi de yaralandı.

aza saat 06:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre E-5'te havalimanı istikametinde seyreden içerisinde 6 kişinin bulunduğu 34 ZA 9930 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce aynı istikamette seyreden Tuğcan Mirza Pala idaresindeki 34 FG 1846 plakalı otomobile çarptı ardından taklalar atarak yaklaşık 7 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı.
 
Kaza nedeniyle araçta bulunan şahıslardan Dilara Gökçin ile Simge Gökçin olay yerinde, ambulansta ilk müdahalesi yapılan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir bayan yaralıda Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
 
Erkek sürücü ile yan koltuğunda oturan genç kız ise kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Diğer yaralı Nida Gökçin ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Kaza sonrası adeta savaş alanına dönen 28 Nisan Caddesi trafiğe kapatıldı.
 
Olayın şokunu atlatamadıkları gözlenen hafif yaralı genç kız ile hurdaya dönen aracın şoförü olay yerindeki kaldırım kenarına oturarak uzun süre bekledi.
 
E-5'te havalimanına giderken biranda kendilerini büyük bir kazanın tarafı olarak bulan Tuğcan Mirza Pala ile annesi Münevver Pala'da olay yerinde polise kazanın oluşumunu anlattılar.
 
Polis ekipleri daha sonra araçtan çevreye savrulan bavulları topladı. Hurdaya dönen aracın olay yerinden kaldırılması ile cadde yeniden trafiğe açıldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.