Beşiktaş'tan Jimmy Durmaz bombası

Beşiktaş'tan Jimmy Durmaz bombası

Transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, yerli transferde gözünü Gençlerbirliği’nin kanat oyuncusuna çevirdi.

Forvet hattını Chelsea'nin Senegalli yıldızı Demba Ba'yı kadrosuna katarak güçlendiren Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yabancı bir orta saha, ardından da stoper almayı planlayan Siyah-Beyazlı ekibin yerli transfer olarak daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Gençlerbirliği'nin kanat oyuncusu Jimmy Durmaz için harekete geçtiği kaydedildi.

OLYMPIAKOS'U REDDETTİ

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, başarılı orta saha oyuncusu için "4 milyon euro istiyoruz; ancak görüşmek isteyen kulüp olursa pazarlık payı var" demişti. Beşiktaş'ta bu transferi asbaşkan Deniz Atalay'ın yürüttüğü öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın bonservis ücretini 2.5 milyon euroya çekmeye çalıştığı, oyuncuya da 3 yıllık sözleşme önerdiği kaydedildi. Yunanistan'ın Olympiakos takımı da Jimmy Durmaz için transfer teklifinde bulundu.

Başkan İlhan Cavcav, Yunan ekibiyle anlaştıklarını ancak oyuncunun Olympiakos'u istemediğini açıkladı. Başarılı futbolcu, Beşiktaş'ta oynamayı arzu ediyor. Yunan temsilcisi Gençlerbirliği'ne 2 milyon euro önermişti.

TEKNİK DİREKTÖR SLAVEN BİLİC DE ONAYLADI

Türk yurttaşlığı olan İsveçli futbolcu, İsveç Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Teknik direktör Bilic de Jimmy'nin transferini istiyor. Jimmy, kanatlarda oynayabildiği gibi doğrudan kaleye gidebilme özellikleriyle de dikkat çekiyor.

 

Başarılı futbolcu, Türkiye temsilcisi Doğan Ercan'la birlikte İstanbul'a gelmiş ve açıklamalarda bulunmuştu. Jimmy, İstanbul'daki büyük takımlardan teklif aldığını belirtirken, "Amacım sıçrama yaparak büyük bir takımda oynamak. Türkiye'ye gelirken böyle bir kariyer planlaması yaptım" demişti.

Kaynak: Sporx

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.