Trapattoni'nin 3 şartı var!

Trapattoni'nin 3 şartı var!

Milli Takım'ın başına getirileceği konuşulan tecrübeli hoca Trapattoni'nin bazı istekleri var.

Milli Takım Teknik Direktörü için üç aydır çalışmalarını sürdüren ama net bir sonuca ulaşamayan Futbol Federasyonu çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Türkiye'nin öğrendiği İrlanda Cumhuriyeti Teknik Direktörü Trapattoni için yapılan görüşmelerden hala net bir sonuç çıkmazken, kıyasıya pazarlıklar sürdü.

 

Pazartesi günü İtalya'ya giden başkan Mahmut Özgener ve ekibi, kurt teknik adam ile masaya oturdu ve geniş çaplı bir görüşme yaptı. Mahmut Özgener'in öğle saatlerinde İtalya'dan döndüğü öğrenilirken, haber sitelerine Trapattoni'nin Cuma günü İstanbul'da imza atacağı haberi düştü. Ama Futbol Federasyonu bu haber için, "Cuma günü Trapattoni ile sözleşme imzalamayacağız" açıklamasını yaptı.

 

TFF TAM MESAİDE ISRARLI

 

İtalya'daki zirvede 70 yaşındaki hocanın ödirettiği üç şartın kriz yarattığı ifade edildi. İşte o şartlar:

 

1- Trapattoni, dört kişilik kendi ekibiyle gelmek istediğini belirtti.

2- Milli Takım'da yanına en fazla bir Türk yardımcı alabileceğinin altını çizdi.

3- İstanbul'da ayda sadece 1 hafta kalabileceğini de bildirdi.

 

Taraflar yıllık 2.5 milyon euroda anlaşırken, bu üç şartta uzlaşma sağlanamadı. Dört kişilik ekip, maliyeti yükseltiyor.

 

TFF, özellikle en az iki Türk yardımcının Trapattoni'nin yanında görev yapmasını ve tecrübeli hocanın da sürekli İstanbul'da olmasını ve tam mesai vermesini istiyor. Bu gelişmelere rağmen tarafların uzlaşabileceği öne sürüldü.

Etiketler :