TRT GELEN MÜDÜRÜ ŞAHİN "İHTİSAS GAZETECİLİĞİ ÖNEMLİ"

TRT GELEN MÜDÜRÜ ŞAHİN "İHTİSAS GAZETECİLİĞİ ÖNEMLİ"

Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Yönetim Kurulu TRT’nin 50. Kuruluş yıldönümü etkinleri çerçevesinde Genel Müdür İbrahim Şahin’i ziyaret etti.

ANKARA –  Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu  Yönetim  Kurulu  TRT’nin 50. Kuruluş  yıldönümü etkinleri çerçevesinde  Genel Müdür İbrahim Şahin’i  ziyaret etti.

Türk basınının sivil toplum örgütlerini tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen Türkiye’nin en büyük basın meslek kuruluşu  olan Gazeteciler Konfederasyonu  üyesi  Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu, Genel Başkanı Kenan Macit ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden  Şahin, anlamlı bir ziyaret olduğunu belirterek şunları söyledi:

“ Türk basını  çok  güçlü,  Federasyonda  İhtisas Gazetecilerini bir çatı altında toplamış. TRT olarak bu yapıya her zaman destek oluruz. Yapacağız tüm etkinliklerde TRT Medya  Sponsoru olarak yanınızda yer alır. Her şekilde yararlanmanız hususunda  TRT  sizinledir. TRT programlarında  alanın da ihtisaslaşmış meslektaşlarınızın görüşlerinden yararlanmak isteriz. TRT olarak her tür projede sizinle yan yana oluruz. “ dedi.

Kabulde konuşan  Federasyon Genel Başkanı Kenan Macit, “ Ellinci yılını kutlayan  Türkiye Radyo Televizyon Kurumu  büyüyen ve gelişen Türkiye’nin  sesini  dünyaya duyuran ve, tecrübesini de vatandaşıyla paylaşmanın yanısıra  Türk  Medyasının en büyük kuruluşudur.   TRT’nin  federasyonumuz  için önemi büyüktür.  İhtisas  gazetecileri içinde yer alan üyelerin  çoğunluğu TRT mensubudur. Yıllarca özel medya mensupları ile omuz omuza görev yapan  üyelerimizin  TRT çalışanı olması ve  yayıncılık alanında TV istasyonları, Radyo kanalları, İnternet haberciliği ve  Dergi yayıncılığı  ile Türk Medyasının en büyük kuruluşu olan TRT ile her zaman iç içe ve birlikte yol almak istiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız etkinliklerde TRT’nin yanımızda olması bize büyük güç katacaktır. “ dedi.

Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonunun TRT Genel Müdürü  ziyaretine Genel Müdür Yardımcıları  Ahmet Koyuncu ile Hüseyin İşler’de  katıldılar.

Ziyaret   sonrası  TRT  Genel Müdürü  İbrahim  Şahin  Federasyon yöneticilerine TRT  tarafından hazırlanan müzik  cd’leri hediye etti.

Genel Başkan Kenan Macit başkanlığında ziyarette bulunan Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı:

Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Gürkan Sarı(TRT), Yusuf Erbaş, Bülent Öztürk(TÜKÇEV), Genel Sekreter Osman Akkuş, Üyeler  Vedat Özkeleş(TRT), Mustafa Cingöz, Abdullah Yüce, Yalçın Malgil, Nuray Öcalan, Veciye Mutlu, Erdoğan Güngördü(TRT), Süreyya Oral, Bedri Akkerman ve Ali Oruç(TRT).

100_3935[1].jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.