TRT spikeri yarışın bitimini ağlayarak anlattı

TRT spikeri yarışın bitimini ağlayarak anlattı

Londra 2012 Olimpiyatları'nda 1500 metre final koşusunda Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut'un altın ve gümüş madalya kazanmalarını TRT spikeri bakın nasıl anlattı.

Londra 2012 Olimpiyatları 1500 metre final koşusunda milli sporcularımız Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut tüm Türkiye'yi büyük bir sevince boğdu. Son anlarda atağa kalkarak Aslı Çakır Alptekin koşuyu birinci bitirirken altın madalyayı kazandı, Gamze Bulut ise ikinci olarak gümüş madalya kazanmaya hak sahibi oldu.

Koşunun son anlarına doğru televizyon başındaki seyirciler heyecandan hop oturup, hop kalkarken TRT spikeri de bu dakikaları anlatırken oldukça heyecanlıydı. Televizyonları başında bu tarihi anları seyircilere anlatan TRT spikeri Cüneyt Kıran kendisini de bu heyecandan alamadı ve o dakikaları oldukça adrenalini yüksek bir şekilde anlattı.

Koşu sonucu Aslı Çakır Alptekin birinci gelerek altın madalya kazanırken Gamze Bulut ise gümüş madalya kazanarak ikinci oldu. TRT spikeri yarışın bitimini ağlayarak anlattı ve o dakikalar saniye saniye görüntülendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.