Türkiye'yi bir musevi temsil edecek

Türkiye'yi bir musevi temsil edecek

TRT'nin Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Musevi asıllı Can Bonomo'nun temsil etmesinde karar kılması şaşkınlıkla karşılandı.

Bu yıl mayıs ayında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek olan 58. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi pop şarkıcısı Can Bonomo temsil edecek.

TRT, 25 yaşındaki İzmirli pop şarkıcısı Can Bonomo'da karar kıldı.

İngilizce şarkı ile Eurovision'a gitmeyi planlayan Bonomo, 1 ay içinde TRT'ye 3 şarkı teslim edecek. Bonomo'nun klip, kostüm, koreografi v.s gibi konularda ise tamamen kendi kreatif ekibiyle çalışmak istediğini TRT'ye ilettiği öğrenildi.

Geçen yıl Seray Sever'in yapımcılığını üstlendiği “+18” isimli sit - com dizisinde Can karakterini canlandıran Bonomo, Bilgi Üniversitesi Sinema-Televizyon Bölümü mezunu ve ilk albümü “Meczup”u geçen yıl ocak ayında piyasaya çıkarmış.

MUSEVİ OLMASI MI?

Can Bonomo'nun orijininin İtalya olduğunu yazan yabancı kaynaklı Eurovision siteleri, Bonomo'nun Yahudi olduğunu da vurguladı.



Bonomo'nun Türkiye'nin İsrail'le olan ilişkilerine yardımcı olabileceği savunulurken genç sanatçının Türk müziğinin yeni ismi olduğu da belirtildi 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum