Trump seçimden önceki son mitingini yaptı

Trump seçimden önceki son mitingini yaptı

Donald Trump, başkanlık seçimini kazanmamasının 'felaket' anlamına geleceğini söyledi.

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı DonaldTrump, başkanlık seçimini kazanmamasının 'felaket' anlamına geleceğini belirterek, "Yarın (bugün) sandıkta adaleti sağlayacak olan Amerikan halkıdır. Biz kazanacağız" dedi.

EN YOĞUN GÜNÜ

Donald Trump, seçimden önceki son günde, kampanyasının en yoğun günlerinden birini yaşadı. Sırasıyla Florida, Kuzey Carolina, Pensilvanya, New Hampshire ve Michigan eyaletlerinde mitingler düzenleyen Trump, seçmenlerin oyunu kazanabilmek çabaladı.

"CLINTON DEMEK FELAKET DEMEK"

Trump, Kuzey Carolina'nın Raleigh kentindeki konuşmasında, başkanlığı Demokrat aday Hillary Clinton'a kaptırmasının 'felaket' anlamına geleceğini söyledi.

"ABD EKONOMİSİ KÖTÜ İDARE EDİLİYOR"

Demokrat olan Başkan Barack Obama yönetiminde ülkenin her alanda inişe geçtiğini ileri süren Trump, ABD ekonomisin kötü idare edildiğini, rakibi Hillary Clinton'ın yalancı olduğunu ve hileli bir seçim sistemi bulunduğunu iddia etti.

"AMERİKAN HALKI KAZANACAK, BİZ KAZANACAĞIZ"

Trump, "Yarın sandıkta adaleti sağlayacak olan Amerikan halkıdır. Biz kazanacağız"diye konuştu.

Cumhuriyetçi aday, seçimleri kazanamaması durumunda ise uzun ve şaşırtıcı kampanyasına destek olan herkesin emeğinin boşa gitmiş olacağını dile getirdi.

Trump, "Eğer kazanamazsak, bunu büyük bir zaman, enerji ve para kaybı olarak değerlendireceğim. Kazanamazsak sahiden tüm vaktimizi ziyan etmiş oluruz."ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.