Tuna KOÇ BBP'den Milletvekili Aday Adayı...

Tuna KOÇ BBP'den Milletvekili Aday Adayı...

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı'nın ardından yapılan olağanüstü kurultayda BBP genel başkan adayı olan, Nizam-I Alem Ocakları Eski Genel Başkanı Tuna KOÇ Büyük Birlik Partisi'nden Aday Adayı Olacağını Duyurdu...

Nizam-I Alem Ocakları Başkanlığı dönemi'nde Türkiye geneli'nde çıkardığı yayın ve yapılan eğitim faaliyetleri ile dikkatleri üzerine toplayan Tuna KOÇ, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı'nın ardından yapılan olağanüstü kurultayda BBP Genel başkan adaylığına aday olmuştu. Yapılan kurultay neticesinden bu güne kadar teşkilat içi birlik ve beraberliği sağlamak adına büyük emekler sarfeden Tuna KOÇ'un aday olup olmayacağı merak ediliyordu.

Daha önce katıldığı bir televizyon programı'nda aday adayı olduğunu vurgulayan Tuna KOÇ Salı günü Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanlığına Resmi Başvuru Yapacağını duyurdu. İşte Sayın Tuna KOÇ'un sitemize yapmış olduğu 0 açıklama;

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Son zamanlarda Türkiye’nin her yerinden birçok eski ve yeni yönetici arkadaşımız milletvekilliği adaylığı konusunda BBP mevcut yöneticilerinden herhangi bir davet almadıklarını söyleyerek, aday olup olmama konusunda fikrimi sormaktadırlar.

Bir davet söz konusu olsun ya da olmasın aday olması durumunda Partiye bir katkı yapacağına inanan ve böyle bir imkanı olan bütün arkadaşlarımızın 12 Haziran Genel Seçimleri için Büyük Birlik Partisi'nden Milletvekili Aday Adayı olunması sorumluluğumuzun ve adamlığımızın gereğidir.

Bu nedenle 5 Nisan 2011 Salı günü BBP Ankara İl Başkanlığına kendi adaylık başvurumu şahsen yapacağım.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur...

 

Tuna KOÇ

www.haberarz.com

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.