Tuncel Kurtiz'in vasiyetiyle oynanan çirkin oyun bozuldu!

Tuncel Kurtiz'in vasiyetiyle oynanan çirkin oyun bozuldu!

Tuncel Kurtiz'in vasiyeti üzerinden yeni bir çirkin oyun sahnelemek isteyenlerin hevesi kursaklarında kaldı.

  • Tuncel Kurtiz 'in alevi mezarlığına defnedilmesine köy ihtiyar iddiaları ortaya atılmıştı. 
  • Tahtakuşlar Köyü sakinleri, "Ortalığı kargaşaya vermeye çalışıyorlar. Sadece isim yanlışlığı var." açıklaması yaptı.
 
Önceki gün hayatını kaybeden sinema ve tiyatro oyuncusu TuncelKurtiz'in defnedileceği yeri, vasiyeti üzerinden tartışma konusuyapıldı.
İddialara göre uzun yıllar Balıkesir 'in Edremit ilçesine bağlı Çamlıbel'de yaşayan 77 yaşındaki Kurtiz, Tahtakuşlar'da gömülmek istiyordu. Ailesi, vefatının ardından hazırlıklara başlamak istemiş ancak köyün ihtiyar heyeti, bu vasiyetin yerine getirilemeyeceğine karar vermişti.
Olayın aslının bulunmadığını anlatan Tahtakuşlar köyü sakinleri, "Ortalığı kargaşaya vermeye çalışıyorlar. İsim yanlışlığı var.''açıklaması yaptı. 
 
"Büyük sanatçı Tuncay Kurtiz'in cenazesi Çamlıbel köyü nde toprağa verilecek. Çamlıbel Köyü'nün eski ismi de Tahtalı Köy olduğu için yukarı tarafı da Tahta Kuşlar Köyü. Tahtalı Köy ile Tahta Kuşlar Köyü isim benzerliğinden dolayı hafızalarda karışıklık ve yanlışlıkla neden olmuş olabilir."
 
İddiaya köy sakinlerinin tepkisi büyük... "Kötü niyetli çevreler başka şeyler arıyorlar." diyen köy sakinleri, bölgede böyle bir durumun sözkonusu dahi olamayacağının altını çiziyor.
 
Türk sineması ve tiyatrosunun usta isimlerinden Tuncel Kurtiz'in cenazesivasiyeti üzerine eski adı Tahtalı Köy olan Çamlıbel Köyü'nde toprağa verilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.