Arap erkeklerinin Şaşmaz çılgınlığı

Arap erkeklerinin Şaşmaz çılgınlığı

Türk dizilerine hayranlık duyan Arap erkekleri Necati Şaşmaz ve Kıvanç Tatlıtuğ'a benzemek için bıçak altına yatıyorlar.

Estetik ve Plastik Cerrahi Operatör Doktoru İbrahim Oskui, yurt dışında yayınlanan Türk dizileri ve sinema filmlerinin tanıtıma çok büyük etkisi olduğunu söylüyor. Oskui'ye göre dizi ve filmlerin son yıllarda artış gösteren Arap turist sayısındaki rolü çok büyük. Üstelik gelenlerin ciddi bir kısmı Türkiye'de ucuz ve sağlıklı buldukları estetik operasyonlar talep ediyor.

Sağlık turizminde son trend ise izledikleri Türk dizilerinden etkilenip, oyunculara benzemek isteyen Arap erkekleri... Oskui, "Ortadoğu'da eşler Türkiye'deki bay bayan oyunculara hayranlık duydukları için aralarından kıskançlık kavgaları çıkıyor. Onlar da hayran oldukları oyunculara benzeyerek eşlerine daha iyi görünüyorlür. Kavgaları da estetikle çözüyorlar. Ülkemizde son 4-5 yıl içerisinde yapılan ciddi sağlık yatırımları ve tanıtım ve çalışmalar sonucunda sağlık turizmi giderek gelişiyor" diye konuştu.

Deneyimli doktor artık sağlık turizminde trendin değiştiğini belirtirken şunları söyledi: Arap ülkelerinde bu akımlar olmaya başladı. Fakat İran, Azerbaycan ve yakın komşu ülkelerden de bu dizilerin Türkçe yayınlarından sonra bizim sanatçılarımıza benzemek isteyen birçok müracaat edenler oldu. Sokakta gördüğümüz turist sayısındaki renkli artış aynen zaman içerisinde sağlık turizmine yansıyacaktır.

BÜYÜK ARTIŞ VAR

Bana gelen hastalar genellikle Avrupa'nın hemen hemen bütün ülkeleri İran, Azerbaycan, Irak, Türk Cumhuriyetleri, Bulgaristan ve Arap ülkelerinden. Fakat İran, Azerbaycan ve Arap ülkelerinden gelenler giderek artıyor. Bugüne kadar Arap erkek hastalarına genellikle liposuction ve burun gibi ameliyatlar yaptım, fakat son zamanlarda kadınların yanı sıra Arap gençleri de Kıvanç Tatlıtuğ, Necati Şaşmaz gibi bizim erkek sanatçılarına benzemek gibi isteklerle başvuruları başladı.

BERBERLER DE KÖŞEYİ DÖNDÜ

Ortadoğu'da bulunan Arap ülkelerinde berberler de Kıvanç Tatlıtuğ ve Necati Şaşmaz posterleriyle müşteri çekiyor. Berberlere gelenler Türk oyunculara benzemek istiyor.

Takvim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.