Turk Iplik Sanayicileri ABD`ye Geliyor

Turk Iplik Sanayicileri ABD`ye Geliyor

Turk Iplik Sanayicileri ABD`ye Geliyor

Amerikan Tarım sitesi ”Southeastfarmpress” web sitesinde çıkan haberde, Uluslararası Pamuk Konseyince Sponsorluğunun yapıldığı COTTON USA Özel Ticaret Misyonu çerçevesinde 07-17 Mayıs tarihinde Türkiye’nin önde gelen Tekstil sektörü sanayii öncüleri arasında, ticari bağları geliştirmek amaçlı bir gezi turu düzenlenecek. Yıllık ortalama 5.9 milyon balya pamuk kullanıcısı ve Dünyanın 4. en büyük tüketicisi olan Türkiye, ABD’nin en büyük ikinci pamuk alıcısı konumunda bulunuyor.

Türk grup 8 Mayıs tarihinde CCI ‘de brifing ve 9 Mayıs’ta ICE vadelide bir seminer ile New York’ta turne faaliyetlerine başlayacak.

Türk tur temsilcileri 13 Mayıs günü, Lubbock Pamuk Borsası, AMCOT, Teksas Pamuk Birliği Üreticileri A.Ş. ile bir toplantı için Lubbock’ta olacak, Tur Batı Pamuk Shippers Derneği, AMCOT, San Joaquin Vadisindeki Kaliteli Pamuk Üreticileri Derneği ve Supima ile Bakersfield’da bir toplantı yapıp 16 Mayıs’ta Kaliforniyada tur sona erecektir.

Türkiye’den turu temsilen Abateks, Aral Tekstil, Bossa, Gap Güneydoğu, Has Cevher, İlsan, Karacasu, Malatya İplik, Markeks, Mina Tekstil ve Özçiçek Tekstil sektör temsilcileri katılacak.

 

http://southeastfarmpress.com/cotton/turkish-manufacturers-touring-us-cotton-belt

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.