TÜRK TELEKOM ARENA 2011'DE HAZIR

TÜRK TELEKOM ARENA 2011'DE HAZIR

Cimbom yeni stadında 2010-2011 sezonunun ikinci yarısından itibaren futbol oynanmaya başlayacak.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun Haziran ayı olağan toplantısı yapıldı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Kulüp Başkanı Adnan Polat ile bazı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, üyelere kulübün yeni stadı Türk Telekom Arena'nın son durumuyla ilgili bilgi de verildi.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, barkovizyon görüntüleri eşliğinde stat inşaatında gelinen son durum hakkında üyelere bilgi aktarırken, Yönetim Kurulu üyesi Işın Çelebi ise yaptıkları çalışmaları anlattı.

Çelebi, Türk Telekom Arena projesinin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, ''Çok iftihar edeceğiniz bir yapı ile karşı karşıya kalacaksınız. En önemli noktaya geldik. 29 Ekim tarihine kadar ince işleri yapılacak. Bu koca uzay üssünün beyni takılıyor, kalbi takılıyor, damarları monte ediliyor... Bunların işleyişi gündeme gelecek. Galatasaray futbol takımı 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında burada futbol oynamaya başlayacak. Ama stadın oturması bir yıllık bir süre alacak'' diye konuştu.

Türk Telekom Arena'nın Avrupa'nın en önemli statlarından biri olacağını ifade eden Çelebi, ''Hala engel olmaya çalışan arkadaşlarımız var, inanılmaz bir çabayla. Biz ne kadar pozitif anlamda ileriye gitmek için uğraşıyorsak, durması ve geriye gitmesi için uğraşanlar da inanılmaz bir çabayla hala savaşa devam ediyorlar. Ama bu sizin zaferinizle sonuçlanacak'' dedi.

BASIN MENSUPLARI DIŞARI ÇIKARILDI

Divan Kurulu toplantısı başladıktan sonra başkan İrfan Aktar, özel görüşmeler yapacaklarını belirterek, basın mensuplarından kısa bir süreliğine dışarıya çıkmalarını istedi.

Ancak, tüzük çalışmalarıyla ilgili olduğu öğrenilen görüşmeler uzayınca, basın mensupları yaklaşık 1 saat sonra salona alındı.

Bu arada, toplantıya katılımın çok düşük olduğunu gözlendi.

Etiketler :