Türk Telekom Arena'da dev buluşma

Türk Telekom Arena'da dev buluşma

Bugün saatler 19.30'u gösterdiğinde nefesler tutulacak. Türk futbolunun iki ebedi çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını Türk Telekom Arena'da paylaşacak.

Bir yanda Melo'lu, Elmander'li, Selçuk'lu Aslan... Diğer taraftar Alex'li, Gökhan'lı, Emre'li Fenerbahçe, Galatasaray uzun süren derbi hasretine son vermek istiyor, Fenerbahçe ise lider geldiği Arena'dan lider dönmek istiyor... Bugün saatler 19.30'u gösterdiğinde nefesler tutulacak...

Türk futbolunun iki ebedi çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını Türk Telekom Arena'da paylaşıyor. Son karşılaşmalarını kazanarak moral kazanan iki dev ekip derbide gülen taraf olmak istiyor. Ezeli rakibini sahasında ağırlayan Cim Bom'da hedef, 2008 yılında bu yana yenemediği ezeli rakibi mağlup ederek hem taraftarı mutlu etmek hem de uzun süredir özlemini çektiği liderlik koltuğunu oturmak.Bu sene zorlu bir süreç geçmesine rağmen zirvenin sahibi olan Fenerbahçe ise, ezeli rakiplerine karşı son yıllarda kurduğu büyük üstünlüğü Arena'da tekrarlama peşinde...

Her iki takımda da zorlu derbi öncesi önemli eksikler göze çarpıyor. Galatasaray'da cezalı Engin Baytar, bir süredir sahalardan uzak kalan Yekta ile Sabri forma giymeyecek. Öte yandan cezalarını Ankara'da tamamlayan Ujfalusi ile Elmander Fatih Terim'in görev vermesi halinde sahadaki yerlerini alacaklar... Fenerbahçe'de ise son idmanda sakatlık geçiren Bekir ile sağ kasığında 1. derece zorlama bulunan Mehmet Topuz takımlarını yalnız bırakacak.  Ancak uzun süreli sakatlık döneminde Ankaragücü maçında golle dönen Dia ile ağrıları yüzünden aynı maçta forma giyemeyen Emre Arena'da forma giyebilecek.

Bu arada Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yılın son derbisinde konuk Fenerbahçeli taraftarlar Türk Telekom Arena'da takımlarını destekleyemeyecek. Dört büyük kulübün kendi arasında yaptığı anlaşma gereğince, Fenerbahçe taraftarları stada alınmayacak.

GALATASARAY-FENERBAHÇE

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım, Ayhan, Melo, Selçuk, Riera, Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

FENERBAHÇE: Volkan, Orhan, Bilica, Yobo, Ziegler, Gökhan, Emre, Alex, Cristian, Caner, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 19.30
YAYIN: Lig TV

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.