Saracoğlu'nda Türkçe Olimpiyatları mı?

Saracoğlu'nda Türkçe Olimpiyatları mı?

Mahmut Övür bugün medya kulislerini sallaycak bir gündemle okurlarının karşısına çıktı.

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür bugünkü köşesinde çok ilginç bir iddia ortaya attı. Övür, Cemaatin Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanması hususunda bir pazarlık yaptığı, pazarlık konularından birinin de Türkçe Olimpiyatları olduğunu ifade etti.

İşte Mahmut Övür'ün o yazısı:

Şu sıralarda seçim kadar olmasa da, son dönemin en tartışmalı konusu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanma hikâyesinin nasıl sonuçlanacağı. Acaba cezası kesinleşecek mi?
Siyaset kulislerinde bir süredir bu sorunun cevabıyla ilgili ilginç sonuçlar konuşuluyor.

AZİZ YILDIRIM'I YENİDEN YARGILAMA OPERASYONU

Denilen şu: Şike operasyonunu cemaat planladı ama hükümetin üzerine yıkmak için de elinden gelen her şeyi yaptı. Kafaları da bir hayli karıştırdı. Ve öyle bir noktaya getirdiler ki, Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanma yolunun açılmasını bir pazarlığa dönüştürdüler.

ALİ K BAŞKAN TÜRKÇE OLİMPİYATLARI SARACOĞLU'NDA

Yıldırım'ın yeniden yargılanmasının yolu açılacak ama bunun karşılığında da iki şey istenecek. Birincisi Fenerbahçe'nin başına Ali Koç'un getirilmesi... İkincisi ise Türkçe Olimpiyatları'nın Saracoğlu'nda yapılması...
İhtimal vermiyorum ama hükümet-cemaat gerginliğinin odağına oturan Türkçe Olimpiyatları'nın Şükrü Saracoğlu'nda yapılacağı iddiası kafamı karıştırdı. Bunca olup bitene rağmen Türkçe Olimpiyatları'nın Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak olması sizin de kafanızı karıştırmaz mı?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.