ÇİÇEK’TEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

ÇİÇEK’TEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek yaptığı açıklamada, terörün hükümet değil, bir devlet sorunu olduğuna dikkat çekti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, terörün hükümet değil, bir devlet sorunu olduğuna dikkat çekerek, "Türkiyebir yere gelecekse, terör belasını defetmelidir" dedi.
 
Cemil Çiçek, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın yüz on birinci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi vergi rekortmenleri ödül törenine katıldı.
 
Burada konuşan Çiçek şunları söyledi:
 

“Yapılması gereken iş, hepimizin sık sık vurgu yaptığı, ama arkasına pek de doğru örnekler koyamadığımız, birliğimiz ve beraberliğimizdir. Bakınız bu ülkenin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı yemin ederim ki oksijenden çok daha fazla ihtiyaçtır. Nasıl oksijensiz insan yaşayamazsa bu coğrafyada geçmiş topluluklara bakın, geçmiş medeniyetlere bakın ya da 16, 17 tane devlet kurduk diye övünüyoruz. Bunların neden yıkıldığına bakın, bunu bir tek sebebe indirgerseniz, o da bu ülkenin birliği ve beraberliğidir. İstiklal harbini böyle kazandık. Sivas’ta alınan kararlar bunu ifade ediyor. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarda da bir ve beraber olduğumuz zaman bunu yapabildik. "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.