Türkiye Finans'tan taksiciye, dolmuşçuya özel kredi

Türkiye Finans'tan taksiciye, dolmuşçuya özel kredi

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, taksi, dolmuş ve minibüs gibi ticari taşımacılık yapan araç sahiplerine özel kredi imkânı sunuyor.

Türkiye Finans araç yenileme ve hat bedeli gibi harcamalara “Ticari Hat Kredisi” ile finansman desteği sağlıyor.

Ticari faaliyetlerini dernek, oda, vakıf veya kooperatif üyesi olarak sürdüren taksi, dolmuş ve minibüs sahipleri için Türkiye Finans özel bir kredi paketi geliştirdi. Şehir içi ticari yolcu taşımacılığı amacıyla yapılacak araç yenileme veya hat bedeli gibi masraflar Türkiye Finans Ticari Hat Kredisi ile finanse edilebilecek.

Türkiye Finans, “0” km ticari araç alımlarında, aracın KDV dahil fatura bedelinin yüzde 100’ünü, 2. el ticari araç alımlarında ise kasko bedelinin azami yüzde 70’ini kredilendirecek.

Türkiye Finans, “0” km ticari araç alımlarında araç kredisini 60 aya kadar, 2. el ticari araç alımlarını ise 36 aya kadar vadelendirebiliyor.

Türkiye Finans, plaka veya hat kredisinin üst limitini İstanbul içinde faaliyet gösteren taksi, dolmuş ve minübüsler için 300 bin TL, İstanbul dışında faaliyet gösteren taksi, dolmuş ve minübüsler için ise 200 bin TL olarak belirledi. Türkiye Finans özel kredi paketi kapsamında plaka veya hat kredisinden yararlanmak isteyenler 60 aya kadar uzatılabilen geri ödeme imkânından da yararlanabilecek. 
 
Türkiye Finans’ın kredi imkânından yararlanmak isteyenler, Türkiye geneline yayılan Türkiye Finans şubeleri ve www.turkiyefinans.com.tr adresinden ayrıntılı bilgi alabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :