Türkiye Kupası 2. Etap Puanlı Yol Bisiklet Yarışları, Balıkesir'de tamamlandı

Türkiye Kupası 2. Etap Puanlı Yol Bisiklet Yarışları, Balıkesir'de tamamlandı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde iki gün süren Türkiye Kupası 2. Etap Puanlı Yol Bisiklet Yarışları sona erdi

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde iki gün süren Türkiye Kupası 2. Etap Puanlı Yol Bisiklet Yarışları sona erdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen müsabakalara Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) 500 sporcu katıldı.

Organizasyon sonunda 17 yaş altı erkekler takım klasmanında Taşkentspor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği birinci, Konya Torku Şeker Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü üçüncü, kızlar takım klasmanında Konya Torku Şeker Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Giresun Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Giresun Gençlik Spor Kulübü üçüncü oldu.

15 yaş altı erkekler takım klasmanında Çatalhöyük Çumra Belediye Spor Kulübü birinciliği, Taşkent Gençlik ve Spor Kulübü ikinciliği, Bolu Belediye Spor Kulübü üçüncülüğü, kızlar takım klasmanında Yalova Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü birinciliği elde etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.