Türkiye-Kuzey İrlanda maçı hangi kanalda saat kaçta?

Türkiye-Kuzey İrlanda maçı hangi kanalda saat kaçta?

Milli Takım 511. maçında Kuzey İrlanda ile karşılaşacak.

A Milli Takım, hazırlık maçında bu akşam Kuzey İrlanda ile Adana’da karşı karşıya gelecek.

A Milli Futbol Takımı, özel maçta rakibi Kuzey İrlanda ile 12. kez karşı karşıya gelecek.

A Milli Futbol Takımı, Kuzey İrlanda ile Adana'da oynayacağı özel maçla birlikte 511. karşılaşmasına çıkacak.

Adana 5 Ocak Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Bas Nijhuis yönetecek. Nijhuis'in yardımcılıklarını Rob van de Ven ile Charles Schaap yapacak.

Mücadele Kanal D'den naklen yayınlanacak.

A MİLLİTAKIM GEÇMİŞİ

Türk Milli Takımı, 90 yıllık tarihinde 269'u resmi, 241'i özel olmak üzere geride kalan 510 maçta 184 galibiyet alırken, 120 kez berabere kaldı, 206 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekip 218'i deplasmanda, 217'si iç sahada, 75'i de tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda toplam 674 gol attı, kalesinde 758 gol gördü.

İlk milli maçını oynayışının 90. yılını kutlayan A Milli Takım, şu ana kadar 84 farklı ülkeye karşı mücadele etti. A Milli Takım, 510 karşılaşmanın 438'ini Avrupalılarla, 27'sini Asyalılarla oynarken, Afrikalılarla 22, Amerikalılarla 20, Okyanusya kıtası temsilcileri ile de 3 maç yaptı.

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki Türkiye, son oynadığı maçta 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 15 Ekim'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Hollanda'ya 2-0 yenilerek, Brezilya'daki finallere katılabilmek için play-off oynama şansını yitirmişti.

A Milli Futbol Takımı'nın belirlenen aday kadrosunda 9 futbolcu ilk kez yer alıyor

Çaykur Rizespor'dan Koray Altınay, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Aytaç Kara, Fenerbahçe'den Salih Uçan, Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi, Kardemir Karabükspor'dan İshak Doğan, Kasımpaşa'dan Adem Büyük, Sivasspor'dan Aydın Karabulut ve Trabzonspor'dan Zeki Ayvaz, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez kadroya çağrılan isimler oldu.


YAZETE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.