Türkiye ve dünya gündemi

Türkiye ve dünya gündemi

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

- Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası; A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5'un ortak canlı yayınıyla gerçekleştirilecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.

(TBMM/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- TBMM'den

- İYİ Parti'nin grup toplantısı gerçekleştirilecek.

- Genel Kurulda, Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Vakfı Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak.

(TBMM/10.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin normal sezon son haftasında B Grubu'nda ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Belçika'nın Kangoeroes Mechelen takımını konuk edecek; A Grubu'nda Fenerbahçe Alagöz Holding, Fransa'nın Tango Bourges Basket takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Mersin/19.00/Bourges/22.00) (Fotoğraflı)

2- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın çeyrek final rövanşında Galatasaray Çağdaş Faktoring, İspanya'nın Cadi La Seu takımını konuk edecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

3- Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nin play-off turu rövanşında VakıfBank, Polonya'nın LKS Commercecon takımını ağırlayacak.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

4- Voleybol Kadınlar CEV Kupası'nın çeyrek final rövanşında Türk Hava Yolları, Fransa'nın Volley Mulhouse ekibiyle karşılaşacak.

(İstanbul/18.00) (Fotoğraflı)

5- Hentbol Kadınlar EHF Avrupa Kupası'nın çeyrek final ilk maçında Konyaaltı Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

(Antalya/16.00) (Fotoğraflı)

6- Türkiye'nin ev sahipliğinde 2-5 Mart'ta gerçekleştirilecek 37'nci Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nın basın toplantısı Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve milli sporcuların katılımıyla gerçekleştirilecek.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısı düzenleyecek. Siyah-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Pazar günü MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

(İstanbul/14.30/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.