Nedim Türkmen: Gosso'yu satabiliriz

Nedim Türkmen: Gosso'yu satabiliriz

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Fatih Tekke ve Gosso konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, ''Fatih Tekke sözleşmeli futbolcumuz ama önümüzdeki günlerde bir araya gelip konuşacağız, kendisi seneye Orduspor'da olmayacak'' dedi.

Türkmen, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp olarak yeni sezon planlamasını yaptıklarını söyledi.

Teknik direktör Hector Cuper'in verdiği rapor doğrultusunda transfer edilecek futbolcularla görüşmelere başladıklarını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

''Lig bitmeden bir ay önce hocamız bize transfer listesini vermişti. İspanya liginde oynayan üç futbolcuyla görüşüyoruz. Bu futbolcularla görüşmeler olumlu gidiyor, sona yaklaştık. Gidecek oyuncular da var ama transfer edeceğimiz özellikle yabancı futbolculara bonservis ödemek istemiyoruz. Ligler bitmeden bu futbolcularla anlaşmak istiyoruz ki kulübüyle sözleşme uzatmasın. O yüzden ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Cuper'in yardımcısı hafta sonu İspanya'ya giderek transfer edilecek oyuncuları bir kez daha izleyecek. Yerli oyuncularla ilgili de hoca rapor verdi. Onlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.''

Fatih Tekke ile bir yıllık daha sözleşmeleri olmasına rağmen seneye bu futbolcunun Orduspor forması giymeyeceğini belirten Türkmen, ''Fatih geçen hafta teknik heyete (Beni düşünmüyorsanız ben gidiyorum) diyor ve gidiyor. Biz sözleşmesini feshetmedik. Fatih Tekke sözleşmeli futbolcumuz ama önümüzdeki günlerde bir araya gelip konuşacağız, kendisi seneye Orduspor'da olmayacak'' diye konuştu.

-''Gosso'yu satabiliriz''-

Fildişi Sahilli futbolcuları Gosso'yu iyi bir teklif gelmesi halinde satabileceklerini vurgulayan Türkmen, ''Yurt dışında menajerler Gosso için bize teklif getirdi'' dedi.

Menajerlere 8 milyon avro olursa Gosso'yu satabilecekleri yanıtını verdiklerini dile getiren Türkmen, şunları kaydetti:

''Biz Gosso'yu sıfır bedelle aldık ama ikna edici bir rakam gelirse satabiliriz. Yerine de yenilerini koyabiliriz. Ama olmadı, zaten bizim sözleşmeli futbolcumuz. Burada satmış olsun diye Gosso'yu satmayacağız. Eğer kulübe bir fayda sağlayacaksa satacağız. Hem oyuncunun kendi menajeri hem de yurt dışından menajerler oyuncuyla ilgili bize teklifte bulundular. Bu konuda görüşmelerimiz var.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.