TURSAB, Mısır konusunda iyimser

TURSAB, Mısır konusunda iyimser

Türkiye’de ki Mısır Turizm Ofisi, Mısır’ı ziyaret eden Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB) heyetinin, Mısır’a girecek Türk turist sayısının artacağı görüşünde olduğunu bildirdi.

Mısır Turizm Ofisi, Mısır Turizm Otoritesi tarafından ağırlanan TÜRSAB heyetinin Mısır Turizm Bakanlığı ve Mısır Hava Yolları temsilcileriyle bir araya gelerek Mısır ile Türkiye’nin yeni dönemde atması gereken müşterek adımları görüştüğünü ifade etti.

Görüşmelerde, Mısır turizm makamlarının Türk turizmcilere destek vereceklerini ifade ettikleri vurgulanarak Türk Heyetini ağırlayan Mısır Turizm Otoritesi Başkanı Amr Elazabi’nin Şarm El Şeyh ve Hurgada da dahil olmak üzere toplamda 7 destinasyona yapılacak olan charter uçuşlardaki boş koltukların parasını ödeyeceklerini, ilan ücretlerini karşılayacaklarını ve vize konularında acentelere yardımcı olacaklarını söylediği bildirildi.

Mısır Turizm Ofisi, Türk heyetinin Mısır’dan çok memnun olarak ayrıldığını belirterek, TÜRSAB üyesi acentelerin temsilcilerinin, Mısır tarafının sağlayacağı desteklerin maliyetleri ciddi oranda düşüreceğini bunun da ülkeye gelen Türk turist sayısına önemli oranda yansıyacağını ifade ettiklerini bildirdi.

ANKA
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.