TUSKON değil CHP kongresi sanki

TUSKON değil CHP kongresi sanki

Kasetle, montajlar, şantajla iş tutan Cemaat'in biz masumuz(!) bildirisi..

TUSKON 5. Olağan Kongresi, TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral'in yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasının sonlarında hükümete mesaj veren Meral "Yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecek" dedi.

"YAMUK İŞLER GİZLENMEYE ÇALIŞILIYOR"

Meral, "Ülkemiz sürekli yüksek miktarda yabancı sermaye girişine ihtiyaç duymaktadır. Montaj ve düzmece olduğunu hatta paralel yapının işi olabileceğini söylediğinizi duyar gibiyim. Haberler, tapeler; paralel, üçgen , dikdörtgen'e bakın derken ne kadar yamuk işlerin gizlenmeye çalışıldığını, çok net ortaya koyuyor. Oylarınızla yönetime gelenlerin sizleri haşhaşilikle kandan beslenen vampirler olmakla suçlamaları çok ağırınıza gidiyor biliyorum" dedi.

"CUMHUR ÖKSÜZ BIRAKILDI"

Cumhurbaşkanı'na seslenen Meral, "Cumhurbaşkanı'nın bütün bu hukuksuzluklar karşısında sessiz kalmasını ve başında olduğu Cumhur'u öksüz bırakmasını ızdırabla izliyoruz" dedi.

BAŞBAKAN'A ÜSTÜ KAPALI MESAJ

Ardından 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna gönderme yapan Meral, "Bazı işadamları da verdiğimiz vergilerin, ülke kaynaklarının nasıl kullanıldığını bilmek en doğal hakkımız diyorlar. Para kazanmak isteyen siyasileri eşit şartlarda rekabet edebilmek adına siyaseti bırakıp, şirket kurup iş hayatına girmeye davet ediyoruz" diyerek üstü kapalı olarak Başbakan'a mesaj gönderdi.

"GÖREVE DAVET EDİYORUZ"

Meral sözlerini şöyle sürdürdü;

"Kısa, orta ve uzun vadede ulusal ve uluslararası arenada çok ağır ekonomik ve ticari maliyetlerine de yol açacağını unutmamamız gerekiyor. Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan ve Muhalefet Liderleri olmak üzere tüm sorumluları göreve davet ediyoruz."

ensonhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.