TV5'DEN "TIK" YOK

TV5'DEN "TIK" YOK

Milli Görüş camiası'nın yayın organı olarak bilinen TV5 televizyonu, malayani ve amatör yayınlarıyla tepki toplamaya devam ediyor.

Milli Görüş camiası'nın yayın organı olarak bilinen TV5 televizyonu, malayani ve amatör yayınlarıyla tepki toplamaya devam ediyor.
 
Merhum Milli Görüş lideri Muhterem Necmeddin Erbakan Hoca'nın büyük önem verdiği TV5 televizyonu, camia tarafından istenilen kaliteye ulaşamadığı görüşü gün geçtikçe yaygınlaşıyor.
 
Tüm tepki ve önerilere adeta 'Kafasını kuma gömen' Tv5 tönetimi ise sorumsuz ve duyarsızlığını sürdürüyor.
 
BOYKOT KAMPANYASI YOLDA
 
"TV5'E SAHİP ÇIKMAK HOCA'NIN EMANETİNE SAHİP ÇIKMAKTIR" sloganıyla Sanal alemde MilliGörüşçü gençler tarafından " Milli Görüşçüyüz ama TV5'i İzlemiyoruz! " kampanyası başlatılıyor.
 
Adını "Milli Gençlik Platformu" verdikleri platformla kampanyanın etkili olması bekleniyor.
 
Kampanyanın mail grup ayağını üstlenen 'GençlikGeliyor' mail grubu, kampanyaya tam destek veriyor.
 
Seslerini Tv5 yönetimi ve Milli Görüş camiasının etkili isimlerine duyurmak isteyen Milli Görüşçü gençler, tüm forum ve sosyal paylaşım sitelerin de Milli Görüşçü gençlerce yönetilen sayfa ve gruplardan destek bekliyor.
 
Platform adına konuşan Özkan Emanetoğlu ; Allah izin verirse kampanyamızı bir proplem olmaması durumun da ekim ayı sonunda başlatmayı planlıyoruz. Bu kampanyamıza davasını seven, liderine bağlı olan tüm milligörüşçü kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz. Tv5 televizyonu muhterem Erbakan Hocamızın bize emanetidir. Bu sebeple bizler hocamızın emanetine sahip çıkmalıyız ve Tv5'in sahipsiz olmadığını göstermeliyiz.
 
Tv5 mevcut yayın kalitesiyle ne yazık ki pekçok televizyonun gerisindedir. Eğer Tv5'in bu durumunun farkında olup da gece yatağın da rahat uyuyan milli görüşçü kardeşlerimiz varsa, bu o kardeşlerimizin davayı tam olarak idrak edemediğinin göstergesidir.
 
Bizlerde bu kutlu davaya inanmış gençler olarak, böyle bir çalışmanın gerekliliğini düşündük. Kampanyamız hakkın da geniş bilgiyi ise ekim ayı içerisinde kardeşlerimizle paylaşacağız İnşAllah.
 
Destek için : mgplatformu@hotmail.com

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.