Twiter, Facebook ve AK Parti

Twiter, Facebook ve AK Parti

Facebook ve Twitter benzeri sosyal paylaşım ağlarının kullanıcı sayısı hızla artması siyasilerin de ilgisini bu sosyal paylaşım alanlarına kaydırdı

Pınar Kibar'ın haberi

 

Facebook ve Twitter benzeri sosyal paylaşım ağlarının kullanıcı sayısı hızla artması siyasilerin de ilgisini bu sosyal paylaşım alanlarına kaydırdı. Eskiden vatandaşlar siyasetçilerle görüşmek için TBMM`nin yolunu tutarken artık sosyal paylaşım ağlarında sörf yapmaları yetiyor. Siyasilere ulaşmak isteyenlerin en fazla tıkladığı siteler ise facebook ve twitter. Teknolojiyi ve sosyal medyayı yakından takip eden siyasilerin artık muhakkak facebook ve twitter`de hesapları ve profilleri var. AK Parti içerisinde teknolojiyi ve sanal alemi en iyi kullan milletvekilleri arasında yer alan İstanbul milletvekilleri Mustafa Ataş ve Halide İncekara`da facebook ve twitter üzerinden vatandaşların dertlerini dinliyor onlarla sohbet etme imkânı buluyor.

 

 

Kişisel internet siteleri ile de AK Parti içinde önce çıkan milletvekilleri yasama çalışmaları nedeniyle haftayı Ankara`da geçirirken, şehirlerinde ve teşkilatlarında neler olup bittiğini facebook ve twitter üzerinden takip ediyor. AK Parti İstanbul milletvekili ve Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş “artık gençlerin büyük bir kısmı bu sosyal paylaşım sitelerinde yer alıyor. Ve bu mecralar üzerinden haberleşiyor. Çalışmalarımda çok önemsediğim ve büyük değer verdiğim gençlerin yoğunlukta olduğu bir alanda benim olmamam zaten düşünülemezdi. Burada gençlerle daha sıcak, samimi sohbet etme imkanı bulacağımı düşünüyorum. Yoğun geçen bir günün ardından akşamları burada gençlerle olmak üzerimdeki bütün yorgunluğu alıyor” dedi. Aslen Tunceli Çemişgezek`li olan Ataş, memleket hasretini de bu sosyal paylaşım siteleri üzerinden gidermek istediğini belirterek şunları söyledi; “hemşerilerimi de burada görmek istiyorum. Bazıları facebook adresimin bana ait olup olmadığını soruyor. Facebook adresim kesinlikle bana aittir. Her gün kendim kontrol ediyor ve en az birkaç saat burada kalarak tanıdıklarımla sohbet edip onları dinlemeye özen gösteriyorum. Beni ekleyen herkesi de kabul etmeye özen gösteriyorum. Kimi zaman bizlerle sohbet etmek isteyip ulaşamayan yada yoğunluğumuzdan dolayı görüşemediğimiz vatandaşlarımız oluyor bu sosyal paylaşım ağları ve siteleri hem onlar hem de biz siyasiler için büyük bir fırsat.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :