Twitter radhack'i hackledi!

Twitter radhack'i hackledi!

Gezi olaylarında aktif rol üstlenen ve siyasetçiler ile kamu kurumlarının mail hesaplarını ele geçirip bilgilerini paylaşan siber örgüt Redhack'in hesabı, Twitter tarafından kapatıldı

Siber terörist örgüt Redhack'e ait sosyal medya hesabı kapatıldı. Gezi olaylarında aktif rol alan ve "sokakları hackleyeceğiz" açıklaması yayınlayan Redhack'in hesabı Twitter tarafından engellendi.

RedHack spamlandı

Yüzbinlerce kişinin takip ettiği @TheRedHack isimli hesaba erişmek isteyenler, "Hesap askıya alınmıştır" mesajı ile karşılaştı. Bu mesaj, hesabın mahkeme kararı ile değil de kullanıcılardan gelen ve spaplama olarak bilinen şikayetler üzerine kapatıldığı anlamına geliyor.

Redhack adını daha çok Gezi ayaklanmasında duyurdu. Öncesinde haklarında terör örgütü PKK ve DHKP-C ilişkisi olduğuna dair iddialar bulunan siber terör grubu Gezi olaylarında siyasi iradeyi hedef alan hack operasyonları yapıp, sosyal medyayı domine etti. Bu süreçte çok sayıda AK Partili bakan ve milletvekilini hedef yapan Redhack en büyük desteği ise Hürriyet'ın web sitesi ile Radikal'den gördü. Doğan Grubu'nun bu iki yayın organı Redhack'ın Gezi sürecindeki illegal olan tüm tehdit ve hack operasyonlarını haberleştirerek grubun reklamını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.