'Medya Devinin Cansız Bedeni Bulundu'

'Medya Devinin Cansız Bedeni Bulundu'

Sonunda Murdoch'ı da öldürdüler

HACKERLAR TELEKULAK SKANDALINDA BOŞ DURMADILAR
İnternet üzerinde gerçekleştirdiği eylemlerle ve ciddi kurumların sitelerini hackleyerek elde ettiği bilgileri paylaşmakla nam salan LulzSec hacker grubu, İngiltere'de medya devi Rupert Murdoch'ın tahtını sarsan telekulak skandalında da boş durmadı.

ASPARAGAS HABERE YÖNLENDİRDİLER
CNET'e göre, grup The Sun'ın internet sitesini ziyaret edenleri başka bir siteye yönlendirdiği asparagas bir haber hazırladı.Murdoch'ın sahibi olduğu İngiliz gazetesi The Sunhackleyen grup gazetenin internet sitesini ziyaret edenleri medya devinin öldüğünü açıklayan asparagas bir makaleye yönlendirdi.

'MEDYA DEVİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU'
" Medya Devinin Cansız Bedeni Bulundu" diyordu haber başlığında ve haberde Murdoch'ın aşırı miktarda paladyum aldığı söyleniyordu - palladium platinuma benzeyen bir metal.

OLAY YERİNDE KIRIK GÖZLÜK; YERE SAÇILMIŞ FOTOĞRAFLAR
Asparagas haberde " Olay yerindeki yetkililer kırık bir gözlük, kaliteli bir şarap kutusu ve yere saçılmış geçmişe dair fotoğrafları içeren aile albümüne benzeyen  birşeyden bahsediyolar, bazılarının içinde Murdoch'ın ilk günlerine ait resmedilmiş portreler var.." ifadeleri yer alıyordu.

EDİTÖRLERİN ADLARI VE TELEFON NUMARALARINI YAYINLADILAR
LulzSec bununla da kalmadı, The Sun gazetesindeki bir internet editörünün telefon numarasını ve şirketle ilgili diğer iki kişinin telefon numalarını ve adlarını yayınladı ve kullanıcıları onları aramaya çağırdı. Ayrıca LulzSec ile bağlantılı Sabu Rebekah Brooks'un şifresi ve elektronik posta adresine benzeyen bir tweet yolladı.

News International'ın günün erken saatlerinde yayınlanan açıklama da LulzSec'in hazırlamış olduğu Twitter feedine yönlendirildi, en azından geçici bir süre, erişilmez hale gelene kadar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.