Twitter'da Takipçi Satın Alma Gerçekten Varmı?

Twitter'da Takipçi Satın Alma Gerçekten Varmı?

Takipçi Satın Alma

Birçok insanın sosyal medya üzerinden ün kazandığı bu devirde artık sosyal medya hesaplarımızda ne paylaştığımız, paylaştıklarımızı kaç kişinin gördüğü, bu kişilerin kimler olduğu, bizleri beğenip beğenmedikleri de son derece önem kazanmıştır. Sosyal medyada gelişen en ufak bir hareketin bile tüm dünya tarafından bilindiği, takip edildiği bu günlerde sizler de adınızdan söz ettirmek, fenomen sayılan topluluklar arasına girmek isteyenler İnstagram takipçi satın al ve Twitter takipçi satın alma gibi yöntemlere yönelmektedir.

İstediğiniz kadar takipçiyi hızla alabileceğiniz bu yöntemleri aslında çevrenizdeki birçok insan kullanıyor. Bu yöntem günümüz Türkiyesinde artık şirketlerin, sanatçıların ve çoğu yazarın tercih ettiği bir reklam aracı olmaya başladı. Özellikle sosyal medya uzmanları ile yapılan söyleşilerde türkiyede bakan ve milletvekili seviyesinde bile takipçi satın alan insanların olduğu söylenmektedir.

Twitter raporlarına bakıldığında Türkiyede üye sayısı ve atılan tweet sayısı her geçen gün artmaktadır.Sosyal medyada sesini daha çok insana duyurmak ve daha bilinen daha çok okunan olabilmek için retweet ve favori gibi daha çok kişilerin etkileşim içerisinde olmalarını sağlayan bu paylaşım butonları bile takipçi satışı gibi satılmaktadır.Kişi paylaştığı bir tweetin daha çok insana ulaşması için 1000-2000 kişiye retweet yaptırıp bunun karşılığında bu sistemleri kuranlara ücret ödemektedirler.

Özellikle google gibi mecralarda veya sosyal medya forumlarında bu ürünleri satan çokta kişi ile karşılaşmak mümkündür. Ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğu ayrı ayrı tartışılsa da çok başvurulan son günlerin en ses getiren olaylarından birisidir.

Hatta türkiyedeki çoğu ünlü kişinin bile takipçi sayılarının aslında gerçeği yansıtmadığı, çoğusunun gerçek hesap olmadığı yönünde defalarca haber yapılmıştır. Twitter takipçi ,instagram takipçi hilesi ve instagram takipçi şu an sosyal medya aramalarında en çok aranan kelimelerle google adwors tarafından yayınlanmıştır. Buda şunu gösteriyorki günümüz Türkiyesinde coğu kişi ve kurum sosyal medyada yerini almaya çalışmaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.