TYB KURSLARI BAŞLIYOR

TYB KURSLARI BAŞLIYOR

Kurs faaliyetlerine tüm yıl devam eden TYB İstanbul şubesi yeni dönemde 4 ayrı alanda kurs programı başlatıyor.

TYB İstanbul şubesi “Şiir Ve Öykü, Gitar, Arapça ve İnternet Haberciliği” gibi birçok dalda kurslar açıyor.  Kayıt ve bilgi almak için acele edin… İşte ayrıntılar…

ALİ URAL İLE ŞİİR VE ÖYKÜ ATÖLYESİ

TYB İstanbul Şubesi Başkanı A.Ali Ural’ın, Şiir ve Öykü Atölyesi bunlardan biri. A. Ali Ural, “Şiir ve Öykü Atölyesi”nde geleceğin yazarlarını yetiştirmeye devam ediyor. Yazarlık eğilimlerinin belirlenmesi ve desteklenmesinden yola çıkılarak yürütülen bu programlar, okuma bilinci ve birikimi kazandırmayı da hedefliyor. Şiir ve öykü atölyesinde; İnsanın estetik eğitimi temel alınarak oluşturulmuş bir bilgi ve deneyim alanı keşfedilirken, Türk ve dünya edebiyatının başyapıtlarını irdeleyici ve dönüştürücü okumalar yapılacaktır. Sinema, resim ve müzikle beslenen hayal havzaları, teorik yaklaşımlar ve kurgusal temrinlerle zenginleştirilerek modernize edilmiş bir usta çırak ilişkisi çerçevesinde disiplinli çalışma gerçekleştirilecektir.

Ali Ural’la Şiir ve Öykü Atölyesi 27 Şubat’tan itibaren her Perşembe 15.30 - 17.00 saatleri arasında TYB İstanbul Şubesi’nde…

İŞ İMKANI SUNAN ATÖLYE “İNTERNET HABERCİLİĞİ”

Gazeteciliğin e-halini öğrenmek isteyenler için BÜYÜK FIRSAT!

Türkiye Yazarlar Birliği "Gazeteciliğin e-hali Emrah İriç möderatörlüğünde TYB'de" sloganı ile "İnternet Haberciliği Kursu"nu hayata geçiriyor. Kursun eğitmenliğini online gazetecilik denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Emrah İriç yapacak.

Kursun en önemli özelliği başarılı öğrencilere iş garantisinin verilmesi. Böylece sektörün en önemli sorunlarından birisi olan kaliteli istihdam için de çare aranmış olacak.

Bu çağın gözde mesleğini öğrenmek isteyenler için dersler 24 Şubat Salı ve Perşembe günler bir sınıf Pazar günleri ikinci sınıf olarak derslerine başlayacak.


PRATİK ARAPÇA ATÖLYESİ

Arap Dili Ve Edebiyatı mezunu, yurt dışında dil eğitimi almış olan hocamızın möderatörlüğünde 4 aylık Pratik Arapça kursu Türkiye Yazarlar Birliği’nde başlıyor.

Pratik Arapça kursu başlangıç seviyesini oluşturan program, güncel Arapçanın öğrenimi için bir temel niteliği taşımaktadır. Bu program kursiyere; basit düzeyde ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Arapçada bilinen günlük ifadeleri dinleme, konuşma ve iletişim kurma bilgi ve becerisini kazandırmayı hedeflemekte.

 25 Şubat’tan itibaren her Salı ve Perşmebe  18.30 - 21.00 saatleri arasında TYB İstanbul Şubesi’nde…
 

AYKUT KUŞKUYA İLE GİTAR KURSU TYB’DE…

Aykut Kuşkaya ile Gitar dersleri TYB İstanbul’da başlıyor. 

Yirmi yıldan bu yana gitarıyla tanıdığımız, on tane müzik albümü ve binlerce konsere imza atan besteci ve yorumcu Aykut Kuşkaya; gitar dersleri vermek için TYB İstanbul'da kursiyerleri ile buluşacak.

Aykut Kuşkaya kurs süresince, klasik gitarı temel düzeyde, fakat bilinen metodlara bağlı kalmadan, hızlandırılmış bir eğitimle; kısa zamanda "çalıp-söylemeye yönelik" genel müzik teori ve tekniklerine uygun olarak çalabilen kişileri yetiştirmeyi hedefleyen bir programı Türkiye Yazarlar Birliği’nin sıcak atmosferinde gerçekleştirecek.

  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.