TYB'DE VALİ MUTLU'YU TEBESSÜM ETTİREN SÜRPRİZ

TYB'DE VALİ MUTLU'YU TEBESSÜM ETTİREN SÜRPRİZ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’ni ziyaret etti.

TYB  İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı ziyaretten duydukları memnuniyetini ifade ettikten sonra kültür sanat alanında yaptıkları aktif çalışmaları hakkında Vali Mutlu’yu bilgilendirdi ve gelecekte yapmayı planladıkları İstanbul’un kültürüne, sanatına canlılık katacak projelerini anlattı.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Yazar Dursun Gürlek ise İstanbul kültürünün ve İstanbulluluk bilincinin yerleşmesi için TYB İstanbul Şubesi ve İstanbul Valiliği’nin ortak çalışmalar yapmasının İstanbul için bir kazanç olacağını vurguladı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da TYB İstanbul Şubesi’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini, İstanbul için yaptıkları hizmetlerden dolayı tebrik ettiğini söyledi. Yazarlar Birliği’ni ziyaret etmenin ve yazarlarla sohbet etmenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden Mutlu, İstanbul için yapılan bütün güzel hizmetlerin yanındayız, diye konuştu.

TYB İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Karikatürist Demirhan Kadıoğlu’nun, ziyaret esnasında Vali Mutlu’nun karikatürünü çizerek kendisine takdim etmesi Vali Mutlu’yu tebessüm ettirdi ve bu anlamlı hediyeyi TYB hatırası olarak her zaman saklayacağını belirtti.

Vali Mutlu’nun ziyaretinde  TYB İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Gürlek,    Davut Göksu, Hüseyin Öztürk, Bünyamin Yılmaz, Dilaver Demirağ, Sefa Koyuncu, Yusuf Dursun, Demirhan Kadıoğlu da hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ve yaklaşık iki saat süren ziyarette TYB yöneticileri İstanbul’a dair duygu düşüncelerini Vali Mutlu ile paylaşma imkânı buldu.

Ziyaret, toplu olarak hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.