Fenerbahçe seri peşinde

Fenerbahçe seri peşinde

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu 3. maçında Fenerbahçe, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol'a konuk oluyor.

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu 3. maçında Fenerbahçe deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol ile karşı karşıya gelecek. GSP Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Rumen hakem Alexandru Dan Tudor yönetirken; yardımcılıklarını Cristian Nica, Aurel Onita yapacak.

Saat 22.05'de başlayacak ve Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi habername.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. .

KOCAMAN AVANTAJ PEŞİNDE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, AEL Limassol karşısında kazanıp, avantaj yakalamak istediklerini belirterek; "Arka arkaya Limassol ile 2 maç oynayacağız. Bu anlamda bakıldığı zaman hem biz, hem de Limassol mücadeleden ödün vemeyecek. Limassol ile oynayacağımız iki maç sonunda avantaj yakalamak için kazanmamız gerek. İddiamızı sürdürmemiz ve onların da iddialı oynayacaklarını düşünüyorum. Bu iddialı karşılamanın ilki yarın. Güçlü bir şekilde gruptaki varlığımızı hissettirmek önemli. Futbolun ayrıştırıcı, dışlayıcı değil, birleştirici tarafı saha içinde ve dışında olması istediğimiz şey" diye konuştu.

GÖKHAN GÖNÜL VE MEHMET TOPAL KADRODA

Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Joseph Yobo, Raul Meireles ve Mehmet Topuz, kadroda yer almayacak. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, Fenerbahçe'nin deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ise Kıbrıs Rum Kesimi'ne götürüldü.

LİMASSOL YENİ HOCASIYLA SAHADA

Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol'un yeni teknik direktörü Jorge Costa, Fenerbahçe ile yarın oynayacakları maç öncesinde futbolcularıyla çok fazla birlikte olamadığını, ancak takımın yarın kendi anlayışına göre oynayacağını söyledi. Costa daha önce Portekiz ekibi Braga ve Rumen ekibi Cluj'u çalıştırmıştı. AEL Limassol'Da toplam 10 Portekizli futbolcu yer alıyor.

MUHTEMEL 11'LER

AEL LIMASSOL
Degra
Dosa Junior
Monteiro
Nikolaou (K)
Theophilou
Paulo Sergio
Luicano Bebe
Carlitos
Ouon
Dede
Vouho

FENERBAHÇE
Volkan (K)
Egemen
Bekir
Hasan Ali
Gökhan
Mehmet Topal
Caner
Krasic
Baroni
Kuyt
Sow

SAAT: 22.05
STAT: GSP Stadı
HAKEM: Alexandru Dan Tudor (ROM)
YAYIN: Star TV & Sporx Canlı Anlatım

FENERBAHÇE HER MAÇTA GOL YEDİ

Fenerbahçe teknik direktör Aykut Kocaman döneminde Avrupa kupalarında 10 maç yaptı. Oynanan 10 maçta 2 galibiyet 5 beraberlik 3 yenilgi alırken 16 gol atıp 14 gol yedi. Oynanan 10 maçta da Fenerbahçe kalesinde gol gördü. Fenerbahçe 4 maçta kalesinde 2 gol, 6 maçta ise kalesinde 1’er gol gördü.

AYNI HAKEM İLE 4. KEZ

Alexandru Dan Tudor Daha Önce 3 Kez Türk Takımlarının Maçını Yönetti.
Romen hakem Alexanru Dan Tudor daha önce 3 kez temsilcilerimizin maçında görev yaptı. Bu sezon Bursaspor’un 6-0 kazandığı Kups maçını yöneten Tudor geçen sezon Beşiktaş’ın deplasmanda Alania takımına 2-0 kaybettiği maçta görev almıştı. Tudor bu maçta İbrahim Toraman’a kırmızı kart göstermişti. Tudor, 2007-08 sezonunda Erciyesspor’un sahasında Maccabi Tel Aviv’i 3-1 yendiği maçta da görev yapmıştı.

LIMASSOL BU SEZON SAHASINDA YENİLMEDİ

Geçen sezon kendi liginde şampiyon olan AEL Limassol bu sezon Avrupa kupalarına Şampiyonlar Ligi 1.Ön Eleme turundan başladı. Kuzey İrlanda temsilcisi Linfield karşısında sahasında 3-0 kazanıp deplasmanda 0-0 berabere kalan AEL Limassol, 2.turda Partizan’ı iki maçta da 1-0 yenerek elemişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.