UEKİB. GENEL BAŞKANI İBRAHİM DANACILAR'dan YENİ YIL MESAJI

UEKİB. GENEL BAŞKANI İBRAHİM DANACILAR'dan YENİ YIL MESAJI

UEKİB. GENEL BAŞKANI İBRAHİM DANACILAR YENİ YIL NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI!

UEKİB. GENEL BAŞKANI İBRAHİM DANACILAR YENİ YIL NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI! 

Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde neler yaptığımızı, neler yaşadığımızı hepimiz önümüzde ki yılı daha müferrah yaşamak adına değerlendirmek durumundayız.
Biten bir yılda neler yaptığımızı, yaşadığımız bazı üzücü olaylar ile neler öğrendiğimizi gözden geçirip, çevremize yararlı olup olmadığımızı ve zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünerek, yeni bir yılda; yeni atılımlar, yeni umutlar ve yeni adımlarla pek tabii yola devam etmeliyiz.


Her yeni yıl beraberinde yeni başlangıçları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi umut edilen yeni dilekleri de getirir. Her yeni yıl tatlı telaşların, yepyeni heyecanların, umuda yolculuğun başladığı günlerdir. 2012 yılında yaşadığımız pek çok olumsuzluğa rağmen, ''koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle'' 2013 yılı inşaallah hepimze hayır ve daha müferrah bir gelecek getirecektir.

2013 Yılında Rabbimizden en büyük arzum ve temennim o dur ki; Filistin'de, Suriye'de ve dünyanın dört bir yanında devam eden zulüm ve katliamların bir an önce son bulmasıdır.

Bu vesileyle şunu da belirtmek isterim ki, yeni bir yıla merhaba derken, ömür sayfamızdan bir yaprağın daha eksilmiş olduğunu da, unutmamamız gerekir. Hoş seda bırakabilmek için ülkemizin geleceği için ve ecdadımıza layik olabilmek için hepimiz kendi alanlarımızda manevi duygularımızı kaybetmeden çok çalışmalıyız!

Bu duygu ve düşüncelerle, 2013 yılı'nın ülkemiz, milletimiz, ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerken; sevginin, barışın, huzurun, kardeşliğin, paylaşmanın ve en önemlisi de, dayanışmanın egemen olduğu bir yıl geçirmemizi Yüce Allahtan temenni ve niyaz ediyorum. İfedeleri ile, UEKİB. Başkanı İbrahim DANACILAR yeni yıl mesajını sonlandırdı.  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum