Uğur Dündar'ın yeni kanalı belli oldu

Uğur Dündar'ın yeni kanalı belli oldu

Star TV'den kovulan Uğur Dündar'ın yeni kanalı belli oldu. Dündar'la beraber Yılmaz Özdil ve eski ekip de yeni kanalla anlaşmaya vardı..

Aydın Doğan'ın Star TV'yi Doğuş Grubu'na satmasının ardından yeni yönetiminin 'Seninle çalışmayacağız' dediği Uğur Dündar bir süredir işsizdi..

Sadece Dündar değil ekibinin tamamına yakını da işsiz kalmıştı..

İstanbuldan.com'da yer alan habere göre, Ankara ve İstanbul haber merkezlerindeki çalışanlar da Uğur Dündar'la hareket etme kararı aldı ve önceki hafta TNT televizyonu da Uğur Dündar'a resmen 'ekibini kur' talimatı verdi.

Önceki gün medya sitelerine düşen bir habere göre Hürriyet'ten ayrılacağı konuşulan Yılmaz Özdil olmak üzere birçok eski ekipten isim de yeni kanallarında buluştu.

İstanbuldan.com'un ulaştığı bilgiye göre, Anadolu'da ajanslara bağlı kalmak istemeyen Dündar, muhabirleri TNT bünyesine katmaya başladı.. Birçok ilde gizlilik içinde bürolar kuruldu..

Uğur Dündar'la TNT Haber en geç yılbaşına kadar ekranlarda olacak..

TNT televizyonu sezona Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi'nin transfer ederek başlamıştı. Televizyonun en çok izlenen bir dizi ile daha temasta olduğu da öğrenildi.

www.istanbuldan.com 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.