Uğur Dündar'dan şaka gibi iddia!

Uğur Dündar'dan şaka gibi iddia!

Sözcü yazarı Uğur Dündar, Müjdat Gezen'e dayandırdığı haberinde fincanında Atatürk var diye bir polisin emekli edildiğini iddia etti.

28 Şubat döneminin yıldızı en çok parlayan gazetecisi Uğur Dündar, 'liseli öğrenciler cuma namazı kıldı' tarzında bir haberciliğe daha imza attı.

ATATÜRK FİNCANLI POLİS EMEKLİ EDİLDİ

Dündar, bugünkü köşesinde bir polis memurunun Atatürk resminin yer aldığı kahve fincanı yüzünden polislikten emekli edildiğini yazdı.

İşte Uğur Dündar'ın köşesindeki o satırlar:

Kadim dostum, büyük mizah ustası Müjdat Gezen anlattı. Geçenlerde henüz emekliye ayrılmış bir kadın polisle tanışmış. Kadın söze “Çok doluyum Müjdat Bey, çok! Ben sizin gibi değerli sanatçılar yüzünden emekli edildim” deyince Müjdat merakla “Anlamadım!..” diye sormuş. Bunun üzerine emekli memure içini dökmeye başlamış:

APAR TOPAR EMEKLİ EDİLDİM

“Sormayın Müjdat Bey, ben Emniyet Müdürlüğü’nde Pasaport Şubesi’nde çalışıyordum. Siz ve Tarık Akan gibi ülkemizin değerli sanatçıları pasaport almaya geldiğinizde konuşup ilgileniyordum. Vay sen misin bunu yapan! Cemaatçilerin etkin olduğu dönemde “Bu kadın Atatürkçü ve solcu sanatçılarla görüşüyor. Ayrıca kahve fincanında da Atatürk resmi var!” diye mimlendim. Onlar gitti AKP’liler geldi, benim durumum değişmedi. Bu kez de onlar aynı fişlemeyi yaptılar. Sonuçta apar topar emekli edildim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.