Ülkücü Medya Komünistlerin Elinde mi?

Ülkücü Medya Komünistlerin Elinde mi?

Muhafazakar ülkücülerin kalesi olarak bilenen ülkücü gazetede çarpıcı bir haber yayınlandı. Habere göre ülkücü medyanın komünistlerin eline geçtiği iddia edildi.

Muhafazakar ülkücülerle, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki gerilim büyüyor. Muhafazakar Ülkücülerin kalesi ulkucugazete.com'da ülkücü medya tartışması başladı. Ülkücü medyanın komünistlerin eline geçtiği iddia edildi.

İşte o haber

Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının akabinde parti yönetimine ele geçiren zihniyet, partiden Ülkücülerin tasfiyesi için kolları sıvamakla kalmamış, Ülkücü Harekete destek vermek amacıyla kurulan kanallara Marksistler yerleştirilmiştir. Bu Marksistler elinde Ülkücü Hareketin kanalları farklı odaklara hizmet etmiştir.

Ülkücüler bütün iyi niyetiyle bu kanallara destek olmaya çalışırken, kanalların başına getirilen bu şarlatanlar eliyle davamızın potansiyeli istismar edilmiştir.

Farklı odakların hizmetine sunulan kanallardan ATA TV 2007 yılında kurulmuş, fakat borç batağı içinde 2009 yılında kapanmış, dava için gecesini gündüzüne katan Ülkücü kardeşlerimiz işsiz kalmıştır. Bu kanalın başına getirilen Marksist ise farklı kuruluşlara zıplayarak lüks hayatına devam etmiştir.

Bu haberimizde ve hazırladığımız görüntülerde yer alan detaylar, ATA TV ve Bengü Türk TV’de yaşanan rezaleti gözler önüne sermektedir.

İşte mevcut MHP yönetiminin harekete ihaneti aşağıdaki satırlardadır:

KAPANAN ATA TV GENEL YAYIN YÖNETMENİ METE BELOVACIKLI

CNN Türk’ün eski Ankara Temsilcisi Mete Belovacıklı, ATA TV’nin başına getirilmiştir.

Peki Mete Belovacıklı kimdir?
Dev-Yolcuların Çerkes Metesi olarak uzun yıllar Ülkücülere düşmanlık yapmış azılı bir komünisttir. Karısı da kendi zihniyetinde ülkücüleri hiç sevmediğini alenen ilan eden Doğan medyasına yıllarca hizmet etmiş bir komünisttir. Peki Belovacıklı’nın ATA TV’ye Ankara Temsilcisi olarak kimi almıştır?

Mehmet Ali Çıtak… Mehmet Ali Çıtak, ATA TV kapandıktan hemen sonra CHP’nin televizyonu Halk TV’ye geçen bir başka marksisttir. Kısa sürede dolar üzerinden maaş dağıtılan bu adamlar televizyonu batırmışlardır ve ATA TV kapanmıştır. Unutmadan ekleyelim: birilerinin cebini dolduran bu ATA TV meselesi burada sınırlı kalmayacaktır!

BENGÜ TÜRK TV GENEL YAYIN YÖNETMENİ MURAT İDE

Murat İde daha önce Ciner medyasına bağlı çalışmıştır.
Halihazırda Milliyetçi geçinip de CHP’den milletvekili adayı olan Mustafa Özbek’in kanalı Avrasya TV’de görev almış ayyaşın biridir. BMW'sine binip otellere attığı yakın arkadaşlarıyla! tam da mevcut yönetime uygun bir isimdir.

Solcu olduğunu gizlemez ama Alevi olduğunu gizler.
Yakın zamanda CHP'nin Halk TV'si için düşündüğü isimlerin başında gelmektedir. Düşünün yine ki CHP kendi kanalı için MHP'nin kanalından bir adam getirme peşindedir!

Ayrıca Murat İde, Ülkücü düşmanı Hürriyet gazetesinin tutuklanan yazarı Soner Yalçın'ın kurmayı düşündüğü özel medya ekibi içerisinde yerini almış, bu konu kendisine sorulduğunda müthiş bir pişkinlikle "Memnuniyet duyarım" diyebilmiştir. Ekipte Nuray Mert gibi BDP sözcülerinin de bulunduğunu unutmamak gerekir! Yine Murat İde, Skytürk'te çalıştığı dönem Deniz Baykal'ın en yakınında bulunmuş, Mevcut CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de akıl hocalığını yapmıştır.

Murat İde Şehitlerimiz ardından sahte gözyaşı dökmeyi bilir ama Habertürk'te düzenlenen skandal Mehmetçik’e yardım kampanyasında toplanan paraların nereye gittiğini sorsanız cevaplayamaz!

İşte şu anda MHP televizyonunu başında böyle bir müsvedde duruyor! Bengü Türk TV’de mevcut yönetim ve Marksistlerin elinde kısa sürede tükenmeye mahkumdur.

ülkücügazete.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.