Ulusalcı kemalistlerle laikçi kemalistler birbirine girdi

Ulusalcı kemalistlerle laikçi kemalistler birbirine girdi

Düne kadar al takke ver külah ile aralarından su sızmayan Cumhuriyet'le Oda tv'nin savaşı nihayet başladı.

Oda tv'de kalem oynatan Ulusalcı Kemalist Nihat Genç, bugün yayınlanan yazısında laikçi kemalist Cumhuriyet gazetesine ateş püskürdü.

Genç, "Cumhuriyet Gazetesi Ermeni Taşnak Partisi ve PKK tezlerini ve cemaat koruyuculuğunu manşetlerine taşıyarak hem CHP’deki hem Cumhuriyet’teki ‘yenileşmenin’ varacağı nihai noktaya geldiler" ifadelerini kullandı.

'BATICILARIN KÜSTAH AŞAĞILAYICI DİLİYLE...'

"Toprak ve tazminat talebiyle özür dileme Ermeni Taşnak Partisi’nin dünya dursa değişmeyecek ideolojisidir. Bugün bu ideoloji Cumhuriyet’in manşetlerini ele geçirmiştir" diyen Genç, "Bir ülkeyi tarihinden kökünden kopartmak aşağılamak bir ülkeye diz çökertmek ve ölümcül suçlu ilan etmek için Apo’nun talimatıyla hakikat komisyonu kurulmalı tezini işlediler, Apo’nun bu teklifi gün itibariyle Cumhuriyet Manşeti’nde onay ve yol bulmuştur. Yetmedi Apo’nun demokratik Türkiye tezleri gün itibariyle Cumhuriyet’in transfer ettiği yazarlarıyla yayına başlamıştır. Yetmedi, Sezgin Tanrıkulu röportajıyla manşete çekilip Yeni CHP ve Yeni Cumhuriyet’in işte bu hakikatleri araştırma komisyonu ve demokratik Türkiye tezleri, Cumhuriyet Gazetesi’nden piyasa yapılmaya satılmaya başlanmıştır. Ve yine batıcıların küstah aşağılayıcı iftiracı diliyle: Cumhuriyet Gazetesi’nin yeni yönetmeni Can Dündar, gün itibariyle Taşnak Partisi ve PKK’nın tezleri ve cemaat koruyuculuğuna açtığı gazetesini eleştirenlere, azınlıkta kalmış ‘ırkçılar’ dışında itiraz gelmediğini söylüyor" dedi.

Ulusalcı Kemalist Genç, sert eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"PKK’ya İrlanda Halk Ordusu benzetmesi yapmak dünya tarihi ve coğrafyaları içinde terörizme yapılan en büyük övgüdür, bu övgüler gün itibariyle Cumhuriyet Gazetesi’nde manşetlerdedir. Sömürgeci köle efendi savaşı dinmiyor batıcılar batının dayatmaları karşısında batı çıkarlarıyla şimdi Cumhuriyet Gazetesi kumanda odasında işbirliği içindedir. An itibariyle Cumhuriyet Gazetesi modernleşmecilerle Batıcılar’ın siyasi kavgasına sahne olmaktadır.

BATICILAR TARAFINDAN...

Taşnak ve PKK tezleri ve cemaat koruyuculuğunun son bir haftada Cumhuriyet Gazetesi’nin manşetlerine taşınmasıyla gördük ki batıcılar bu sefer modernleşmenin ve aydınlanmanın kalesi Cumhuriyet’te iktidarı çoktan ele geçirmiş. Modernleşmecilerle Batıcıların kavgasında Cumhuriyet’in ele geçirilmesi tarihe düşülecek bir andır ve sembolik de olsa bu ‘kale’nin batıcılar tarafından feth edilmesidir.

BU SEFER GENEL YAYIN YÖNTEMENİ'NİN AĞZINDA

Modernleşmeciler (aydınlanmacılar) genel yayın yönetmenlerinin ifadesiyle yine ırkçı ve faşist bir azınlık olarak, bu sefer Cumhuriyet Gazetesi’nden küstah aşağılık küçümseyici ifadelere maruz kalıyorlar. Efendinin bu küstah aşağılayıcı kırbaçlayan ‘ırkçı azınlık’ cümlelerine bizler çok alışmıştık ama şimdi ‘ırkçı’ suçlaması bu sefer Cumhuriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni’nin ağzında.

GELECEKLERİ VARSA...

Cemaat koruyuculuğu Taşnak ve PKK tezleri an itibariyle Cumhuriyet Manşeti’nde. Artık ‘vatan’ özlemi duymaya başlayabilirsiniz. CHP’si Cumhuriyet’i Taşnak’ı PKK’sı Cemaat’i yola çıkmış geliyorlar. Bizim de elimiz armut toplamıyor! Gelecekleri varsa görecekleri de var!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.