Aysal transfer listesini açıkladı

Aysal transfer listesini açıkladı

G.Saray Başkanı Ünal Aysal bombaları patlatıyor: "Nuri ve Hamit'i Real Madrid bırakırsa, kadromuza katacağız. İki oyuncu için de Başkan Florentino Perez ile görüşeceğim."

Kadıköy'de kazanılan 18. şampiyonluğun coşkusunu yaşayan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı taraftarları ayağa kaldıracak transfer müjdelerini de verdi.

Sabah Spor'a konuşan Aysal, "Hamit Altıntop ve Nuri Şahin, ikisi de değerli oyuncular. Real Madrid Başkanı Perez ile bizzat görüşeceğim. Real Madrid, oyuncuları bırakırsa ikisini de isteriz. Ben önce oyuncuyla anlaş sonra kulüp başkanıyla görüş modelini sevmiyorum. Önce iki takım yönetimlerinin karşılıklı olarak anlaşması lazım."

Aysal'ın "İsteriz" dediği Hamit Altıntop'u kesin olarak gözden çıkartan Real Madrid'in bu transfere "Evet" diyeceği, Bayern Münih'in 10 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği Nuri Şahin için Mourinho'nun ilk kararının "Takımda kalacak" olduğu öğrenildi.

BERBATOV DA LİSTEDE
"Öncelikle, forvet eksiğimiz olduğunu düşünüyorum. Gollerimizin çoğunu orta saha oyuncularımızın atması bunu gösteriyor. Listemizde İskandinav ülkelerinden forvet yok. Avrupa'da boy göstereceğiz. Şampiyonlar Ligi deneyimine sahip oyunculara ihtiyacımız var" şeklinde konuşan G.Saray Başkanı'nın Manchester United ile yollarını ayıracak olan Berbatov'u listenin ilk sırasında tuttuğu öğrenildi.

(Sabah)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.