Üniversite'de Anlaşılamaz bir cinayet

Üniversite'de Anlaşılamaz bir cinayet

Üniversite öğrencisi, laubali davrandığı için kendisini sınıftan çıkaran hocasını kalbinden bıçakladı ..

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde sözleşmeli okutman olarak çalışan 23 yaşındaki inşaat mühendisi Mutlu Vardar, geçen hafta sınıfta sürekli konuşup dersi bölen 22 yaşındaki öğrencisi İbrahim Dabakoğlu'nu "Dersi dinle yoksa seni dışarıya atarım" diye uyardı.

Bu uyarıya "Hadi be ordan" sözleriyle karşılık vererek sınıfı terk eden öğrenci, önceki günkü derse geç kalıp bir de laubali bir şekilde gelince, sinirlenen hocası "Sınıfa adam gibi girip çıkmasını öğren. Dışarıya çık. Seni derse almıyorum" diye çıkıştı.

Hışımla sınıfı terk eden öğrenci, elinde ekmek bıçağıyla geri dönüp hocasını, arkadaşlarının gözleri önünde kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Sınıftaki kargaşadan yararlanarak olay yerinden kaçan saldırgan öğrenci ise daha sonra arkadaşlarına cep telefonundan "Şimdi kafamı dinliyorum. Daha sonra teslim olacağım" diye mesaj gönderdi. Jandarma, Mardinli olduğunu ve ailesinin İstanbul'da oturduğunu belirlediği öğrenciyi her yerde arıyor.

KIZ ARKADAŞI "HANİ EVLENECEKTİK" DİYE AĞLADI

Mutlu Vardar'ın bıçaklandığı haberini duyunca Aydın Devlet Hastanesi'ne koşan ancak burada acı haberi alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Talihsiz okutmanın cenazesi, otopsinin ardından önce çalıştığı Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Meslek Yüksekokulu'na getirildi.

Burada düzenlenen törenin ardından doğup büyüdüğü Aydın'ın Çeştepe Beldesi'ne götürüldü. Burada düzenlenen törende talihsiz okutmanın evlenmeyi planladığı kız arkadaşı İlkay Akıncı gözyaşlarına boğuldu.

Elinden bırakmadığı sevdiğinin fotoğrafını sürekli öpen genç kız, "Hani evlenecektik. Bu kalabalık burada düğünümüz için toplanacaktı. Bu sana yakışmadı. Ben de yanına gelmek istiyorum" diye ağladı.

Törende Türk Bayrağı'na sarılı tabuta kapanarak ağlayan Mutlu Vardar'ın annesi Bedriye, babası Hilmi, kız kardeşi Gamze Vardar da yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Talihsiz okutman, daha sonra gözyaşları arasında toprağa

Etiketler :