Ünlü kalecinin babası öldü

Ünlü kalecinin babası öldü

Gençlerbirliği futbol takımının kalecisi Serdar Kulbilge'nin babası 60 yaşındaki Mustafa Kulbilge kalp krizinden öldü.

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi’nde kız çocuklarına tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne konulan, Gençlerbirliği futbol takımının kalecisi Serdar Kulbilge'nin babası 60 yaşındaki Mustafa Kulbilge kalp krizinden öldü.

Hayrabolu Belediyesi’nde katip olarak çalışıp emekli olduktan sonra Hasanbey Camiinde gönüllü olarak bahçe düzenlemesinde çalışan ve geçen yıl ise Umre yapan Mustafa Kulbilge, iddiaya göre cami bahçesine gelen 4 kız çocuğuna elle tacizde bulundu. Tacize uğradığı iddia edilen kız çocuklarının durumu ailesine bildirmesinin ardından şikayet üzerine Mustafa Kulbilge 6 Ekim'de gözaltına alındı. 1 aydır polisin takip ettiği saat tamircisi Ahmet Usta da şikayet üzerine 2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiası ile aynı gün gözaltına alındı. Polisteki ifadelerini ardından mahkemeye sevk edilen Mustafa Kulbilge ile Ahmet Usta’yı mahkemeye sevkleri sırasında toplanan yaklaşık bin kişi linç etmek istemiş, polisin araya girmesiyle olaylar büyümeden engellenmişti.

23 gündür cezaevinde bulunan Mustafa Kulbilge bugün saat 11.00 sıralarında koğuşunda kalp krizi geçirdi. İnfaz koruma memurlarının müdahale ederek doktora götürmek istedikleri Kulbilge yaşamını yitirdi.

Mustafa Kulbilge'nin cesedi Tekirdağ Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset kesin ölüm sebebinin anlaşılabilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Milli futbolcu Kulbilge'nin de babasının ölüm haberini alması üzerine kulübünden izin alarak uçakla İstanbul'a hareket ettiği öğrenildi.

(Milliyet)

Etiketler :