UYGUN, YENİ TAKIMINI AÇIKLADI

UYGUN, YENİ TAKIMINI AÇIKLADI

Bucaspor'dan istifa ederek tartışmalara yol açan Bülent Uygun, yeni takımını açıkladı.

Eskişehirspor, Bucaspor'la yollarını ayıran Bülent Uygun'a resmen talip oldu. Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Halil Ünal'ın daveti üzerine yarın Eskişehir'e gidecek olan Bülent Uygun, bu görüşme ve Bucaspor'dan istifa süreci hakkında NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor'un dün kendisine telefonla ulaştığını belirten Bülent Uygun, "Beni arayıp 'İstifa gerçekten oldu mu?' diye sordular. Evet yanıtını verince, yarın görüşmek istediklerini ilettiler. Zaten başkan, "Bülent hoca istifa ettiyse, ne yapın edin anlaşın' demiş. Allah başarılı olmayı nasip etsin. Düşündüklerimizin hepsi olursa görüşmeden anlaşma çıkma ihtimali yüksek" dedi.

Bülent Uygun, Bucaspor'dan istifa süreci hakkında ise "13 trilyona kısa sürede herkesin takdir ettiği güzel bir takım ortaya çıktı. Elimizden gelen herşeyi yaptık. Bundan sonra Bucaspor'a başarılar diliyorum. Bir teknik adam istifa etmişse, doğru bir nedeni vardır. Yaşananlar herkes için büyük problemdir. Sorunlarla ilgili konuşmak istedim, ama kimse bbana dönmedi. Bundan sonra tek taraflı istifamı açıkladım" diye konuştu.

Etiketler :