Vadi'nin Memati'si aslında nasıl biri?

Vadi'nin Memati'si aslında nasıl biri?

Kurtlar Vadisi'nin Mematisi Gürkan Uygun kendisini bakın nasıl anlattı..Cihan

Kurtlar Vadisi'nin asık suratlı kahramanı Memati'yi canlandıran Gürkan Uygun, "Belen" filminin galası için geldiği Muğla'da üniversite öğrencileriyle söyleşti. Soruları da cevaplandıran ünlü oyuncu, kendisi, yaşamı ve devamlı oynadığı dizi film hakkında bilgiler verdi.

 

Kurtlar Vadisi'nde 7 yıldır canlandırdığı "Memati Baş" karakterinin kendisiyle özdeşleştiğini vurgulayan Uygun, "Askerden döndükten sonra hemen bu dizide göreve başladım. Büyük bir ilgiyle yedi yıldır devam ediyor." dedi. Kurtlar Vadisi sona erdikten sonra gelecek bütün projelere açık olduğunu belirten Gürkan Uygun, "Sinema ve dizi filmleri yanında, tiyatrodan teklif gelirse de seve seve oynarım. Kurtlar Vadisi'nin çekimleri, günde 12-13 saatimi alıyor. Bu yüzden sosyal yaşatım hiç yok. Bazı günler çekimlerimiz sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor." şeklinde konuştu.

 

Ailelerin kız çocuklarını okutmasını tavsiye eden "Memati", dizilerin gençliği olumsuz etkilediği yönündeki düşüncelere katılmadığını söyledi: "Çünkü bunlar sanal, yani gerçek olmayan hikayeler. Bu dizilerden etkilenmemek için eğitim düzeyimizin iyice artması gerekiyor. Örneğin bizim dizimiz, çok aksiyonlu ve silahlı, ama bizler sadece senaryoyu canlandırıyoruz."

Kendisinin dizideki karakteri Memati'nin tam tersi bir yapıda olduğunu ifade eden Gürkan Uygun, "Ben normal yaşamımda, ailem ve tüm çevreme göre çok mülayim bir yapıdayım. Dizimdeki rolüm nedeniyle sert olmak zorundayım, ama gerçek yaşamımda beni tanıyanlar çok iyi bilir ki çok sevecenim, çok duygusalım." diye kendini tarif etti.

 

Etiketler :