Vakit Muhabiri salondan atıldı

Vakit Muhabiri salondan atıldı

Kemal Kılıçdaroğlu'na bir gazeteci soru sordu. Konu oturduğu evdi. Kılıçdaroğlu sen hangi gazetedensin diye sordu ve öğrenince devreye korumalar girdi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeşehir Üniversitesindeki "Seçim ve İletişim'' konulu konferansta konuşmacıydı.

Konferans gayet güzel geçmiş sıra sorular bölümüne gelmişti. O anda bir gazeteci kalktı ve Kılıçdaroğlu'na şu soruyu sordu;

-Siz kamuoyuna Kağıthane'ye taşındığınızı söylüyorsunuz, ancak ben o eve gittim, kimse yoktu. Orada oturmuyor musunuz?

Kılıçdaroğlu önce bu soruyu sakin karşıladı... Yanıtını da hemen verdi;

-"Hayır orada oturuyorum. Gündüz eşim gazeteciler nedeniyle kapıyı açmıyor. Akşam gelin size bir çay ısmarlayayım."

VAKİT İSMİNİ DUYUNCA...

Ancak gazeteci bu cevaptan ikna olmamıştı. Aynı yöndeki ısrarlı sorularını sürdürdü... İşte o anda Kılıçdaroğlu, hangi muhabire hangi gazetede çalıştığını sordu. Vakit gazetesi yanıtını alınca da şunları söyledi;

-"Vakit gazetesiyseniz teşekkür ederim, size cevap vermiyorum. Aleyhimde yazan gazetelere cevap vermeye kalksam, zamanımın büyük bölümünü buna ayırmak zorunda kalırım. Eleştiri amenna, saygı ölçüleri içinde herkes eleştirebilir. Ama yanlış, doğru olmayan şeylerin yazılması ve bunun da Müslümanlık adına yapılması, kafamda ciddi sorunlar yaratıyor. Ayrıca bir gazeteci soru sorarken üslubuna dikkat etmeli"

Kaynak :Gazeteceiler.com

Etiketler :