Vali'den gazetecilere çirkin teklif

Vali'den gazetecilere çirkin teklif

Valinin bu sözlerine literatürde rüşvet denilir ancak biz yine de iyi niyetli davranalım... İşte Vali Şahin'in çirkin sözleri;

Valinin bu sözlerine literatürde rüşvet denilir ancak biz yine de iyi niyetli davranalım... İşte Vali Şahin'in çirkin sözleri;
 
Belki iyi niyet ama üslup yanlış hele de kamuoyu önünde! Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in yeni gafı gazetecileri kızdırdı. Giresun'daki olumsuzlukların haber yapılmamasını isteyen Vali Şahin, haber yapacak gazetecilere de para teklif etti!
 
Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nin Tıp Fakültesi ile ortak çalışmasına yönelik protokolün imza töreninde konuşan Vali Dursun Ali Şahin Giresun, gazetecilerden çevrelerindeki olumsuz haberleri yapmamalarını, göz yummalarını istedi.
 
"HABER YAPMAYIN PARA VEREYİM" 
 
Giresun’daki olumsuz olayları ulusal basına taşınmamasını isteyen Vali Şahin, haberin edeceği parayı kendilerinin karşılayacağını söyledi. Vali Şahin yaptığı konuşmada; “Giresun'u kötüleyen şeyleri yazmayın. Giresun'un aleyhine olan şeyleri genel basına taşımayın. Bu içimizde kalıyor. Kol kırılır, yen içinde kalır. Efendim, 'Cenazeyi derme çatma teleferikle karşıya geçirdiler' bunu haber yaptınız. İyi mi oldu. Belki sen oradan 3-4 puan ya da 400-500 lira aldın. Ben vereyim sana o parayı, yazmasan. Giresun'u Türkiye'ye olumsuz yansıtmasan" ifadelerini kullandı.
 
VALİ YİNE YAKALANDI! 
 
Vali Şahin'in açıklamalarının ardından yanına yaklaşan valilik görevlileri "Efendim kameralar çekiyor, canlı yayın var?" diye uyarması üzerine "Tüh yine yakalandık. Bizimkilerin aklı başına sonradan geliyor. Daha önce uyarsaydınız ya. Giresunspor olayında da böyle oldu. Ben 3-4 tane futbolcu getirmiştim. Basına 'o adam' diye yansıyan o kerata futbolcuları oynatmıyor, futbolcular benim gibi maç izliyorlardı. Ondan sonra teknik direktör istifa etti. Bilseydim daha önceden bu açıklamaları yapardım" ifadelerini kullandı. Daha sonra basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.