VALİ YÜKSEL : RADYOYU SEVİYORUM,ÖNEMSİYORUM

VALİ YÜKSEL : RADYOYU SEVİYORUM,ÖNEMSİYORUM

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel,Türkiye’nin en etkili medya derneklerinden birisi olan Radyo Evi Derneği (RADEV) Başkanı Yusuf ERBAŞ ve yönetimini makamında kabul etti. Vali YÜKSEL,samimi bir havada geçen görüşmede radyoların önemine dikkat çekti.

Vali Yüksel, radyoların toplumu yönlendirmede inanılmaz etkili bir iletişim mecrası olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Bu nedenle şehrin sosyoekonomik gelişmesinde radyocuların etkisi muazzam derecede önemli. Ankara radyolarını başarılı buluyorum ve zaman zaman onları ziyaret ediyorum. RADEV’in Türkiye genelindeki Çam Bebek Projesi’ni takdirle karşılıyorum. Türk radyoculuğu kavramını gündeme taşıyan birçok başarılı  projenin, RADEV imzasıyla hayat bulduğunu görüyoruz. RADEV’in toplum yararına gerçekleştirdiği tüm projelere destek olmaya hazırız. Bu vesileyle tüm radyocuların, radyocular gününü kutluyor,yayınlarında başarılar diliyorum.”

FOTO ALTYAZI: Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ; 6 Mayıs Dünya Radyocular Günü’nde, Radyo Evi Derneği (RADEV) yönetimini ağırladı. RADEV Başkanı Yusuf Erbaş’a (By Sempatik) günün anısına plaket verdi. RADEV olarak radyoculara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı ERBAŞ, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel’e teşekkür etti.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.