VAN DER ZEE GAZİANTEPTE!

VAN DER ZEE GAZİANTEPTE!

1959 yılından bu yana faaliyet gösteren VAN DER ZEE turizm, Gaziantep şubesini açtı.

Ropörtaj:M.Muzaffer Kaya

1959 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet gösteren, 50'ye yakın başarı ödülü almış VAN DER ZEE Turizm Gaziantep şube müdürü Memik Düzdöl, habername.com'un sorularını yanıtladı.

 

- Dilerseniz röportajımıza sizi tanıyarak başlayalım.Kısaca kendinizi tanıtır mısınız?  
 

Gaziantep Şehitkâmil bölgesinde ikamet ediyorum, Memleketim Kahramanmaraş’ın pazarcık ilçesinin sarıl köyü, 1986 doğumluyum Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Seyahat bölümü mezunuyum

 

 

- İnsanlar neden Van Der Zee’yi tercih etmelidir.
 

Van Der Zee Turizm 1959’dan beri faaliyet gösteren 50’ye yakın başarı ödülü almış Türkiye’nin en güçlü firmalardan bir tanesidir. Genel merkez Ankara olup Bursa, Konya ve Gaziantep’de şubeleri vardır.

Van Der Zee olarak Misyonumuz; Hac ve Umre’ye giden Allah c.c. misafirlerine en iyi hizmeti sunmak, halka hizmet hak’ka hizmet düsturu ile organizasyonlarını gerçekleştiren öncü bir firmayız, herkes umreye gitsin diye her yıl belirli aralıklarla kampanyalar düzenleyerek herkesin bu kutlu yürüyüşe katılmasına öncülük ediyoruz. Otellerimiz ekonomikten başlar delux seçenekleri vardır

Van Der Zee Turizm olarak insanların firmamıza olan teveccühü bir hayli fazladır her ayın başında ve sonunda 8,12,15,22 günlük umre programlarımız olmak üzere iki ayrı programımız vardır, ilk umre turumuzu ocak ayının sömastır tatilinde yoğun bir katılım ile gerçekleştireceğiz inşALLAH, Ayrıca Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarına umre kayıtlarımız devam ediyor, Özellikle şimdiden Ramazan umresine çok yoğun bir talep vardır, Gaziantep olarak en az bir uçak kaldırmayı hedefliyoruz.

cimg4326-004.jpg

 

 

- İnsanlar neden umre’ye gitmelidir.

 

Bilindiği üzere İslam şartlarından bir tanesi Hac’ca gitmektir, Umre ise kuvvetli bir sünnettir. Bakara suresi 196’ncı ayetinde Hz. Allah c.c. şöyle buyuruyor. “Haccı da Umreyi de vecibelerini tamamıyla yerine getirerek Allah için yapınız”

 

Hadis-i Şerifte Peygamberimiz s.a.v. şöyle buyuruyor;  “Allah iki Umre arasında yapılan (küçük) günahları affeder. Allah katında kabul olunan Haccın karşılığı ise ancak Cennet’tir.” (Buhari ve Müslim)

 

Daha bir çok hadis-i şerif ve ayetler vardır, biz insan oğlu Rabbimize c.c. karşı çok nankörüz günahlarımız çok hatalarımız fazla sadece ondan c.c. yardım dilemek için günahlarımızın affedilmesi, bağışlanmamız için onun huzuruna yani Kabe’ye gitmemiz gerekiyor, ayrıca kardeşlerimi Hac’ca gitmeden önce mutlaka bir Umre yapmalarını Tavsiye ediyoruz.

 

 

- Neden Hac’dan önce Umre’yi tavsiye ediyorsunuz, insanlar umre yerine direk Hac’ca gitmeleri daha uygun olmaz mı?

 

Efendim bilindiği üzere hac farz, umre sünnettir, lakin hac umre’ye göre daha zordur bu sebeple ömründe ilk defa hacca gidecek olan bir insan bu kutlu yolculukta zorlanacaktır ama hacdan önce yapılan bir umre daha faydalı ve tecrübe olacaktır insanlara ve hacca bir ön hazırlık olacaktır, umre zamanında yaptığı eksiklikleri hataları görecek hac zamanında bu hata ve eksiklikleri yapmayacak daha dikkatli olacaktır, bundan dolayıdır ki önce umre’ye gitmeyi tavsiye ediyoruz.

 

- 5 Van Der Zee olarak ne gibi hizmetler sunuyorsunuz?

 

Şirketimiz; turizm alanında, hac-umre organizasyonları, otel ve kaplıca rezervasyonu, yurtiçi ve yurtdışı turları, Toplantı, Eğitim ve kongre organizasyonları, ayrıca (incoming, outgoing vb...) hizmetlerini de sunmaktadır.

 

 

 

-  Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

 

Buradan başta Gaziantep ve çevre illerimiz olmak üzere, İş adamlarımızı, Memurlarımızı, Emekçi kardeşlerimizi, Bayan kardeşlerimizi, gençlerimizi ve tüm halkımızı Van Der Zee ayrıcalığıyla 56 yıllık tecrübesi ile kutsal topraklara, kutlu bir yolculuğa davet ediyoruz.

 

 

elilani-001-001.jpg

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.