Ağrı Dağı şapka taktı

Ağrı Dağı şapka taktı

Türkiye’nin en büyük dağı olan Ağrı Dağı’nın 5137 metrelik rakımında, bugün güzel bir görüntü oluştu.

Çevresinde kar ve sisin eksik olmadığı, efsanelere konu olan dağın zirvesindeki şapkayı andıran dairel şekil, Anadolu Ajansı’ndan Selahattin Kaçuru’nun objektifine yakalandı.

İstanbul'a ulaşmak zor! Türkiye ’deki birçok kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul Atatürk Havalimanı ’ndan yapılacak Van, Antalya, Ağrı ve bazı Ankara seferileri iptal edildi. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda uçuşlarda da gecikmeler yaşanırken, meydana gelen aksamalar Atatürk Havalimanı ’nda yolcu yoğunluğuna neden oldu. Sis ve kar yağışının görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle İstanbul Boğazı ’ndaki transit gemi geçiºleri, saat 07.40 ’tan itibaren çift yönlü olarak durduruldu. İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO), Marmara Denizi ’ndeki etkili olan karayel nedeniyle bazı deniz otobüsü seferlerini iptal etti

Yüzsek Hız Tren 4 saat gecikti Konya-Ankara arasındaki Yüksek Hızlı Tren (YHT) yoğun kar yağışı ve raylardaki buzlanma nedeniyle yaklaşık 5.5 saatte Konya ’ya ulaºtı. Ankara ’dan saat 21.45’de ayrıldıktan sonra 1,5 satte Konya ’da olması beklenen treninin yaklaşık 4 saat gecikmesi yolcu ve yakınlarının tepkisine neden oldu.

Geçikmeli olarak Konya Garı ’na ulaºan YHT ’den inen yolcular ’kaplumbağa hızıyla ’ geldiklerini söyledi. Trende aç kaldıklarını ileri süren bazı yolcular, VIP serivisinde bulunan yiyeceklerin de dağıtılmadığını iddia etti. Gecikme nedeniyle tren garında yakınlarını bekleyenler de koltuklarda uyumak zorunda kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.