VAN'DA, SP'Lİ GENÇLER AK PARTİ'Lİ KUZU'YU PROTESTO ETTİ

VAN'DA, SP'Lİ GENÇLER AK PARTİ'Lİ KUZU'YU PROTESTO ETTİ

Van'da, SP'Lİ GENÇLER AK PARTİ'Lİ Kuzu'yu Protesto etti

VAN'da Saadet Partisi (SP) Geçlik kolları üyesi bir grup, AK Parti MilletvekiliTBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun, özel bir televizyon progamında kendi partileri için söylediği "Bütün adayları başörtülü olsa ne olur? Nasıl olsa iktidara gelemeyecekler" sözlerini protesto etti. SP'li gençler yanlarına aldıkları bir kuzuyla, hazırladıkları skeçi oynadı.
 
SP Van Gençlik Kolları üyesi bir grup genç, Beşyol Kavşağı'nda toplanarak, AK Parti Milletvekili İstanbul Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun katıldığı bir televizyon programında söylediği "Nasıl olsa iktidara gelemeyecekler" sözlerini düzenledikleri basın açıklaması ve skeçle protesto etti. Basın açıklamasını okuyan SP Gençlik Kolları üyesi Adem Özer, "Geçtiğimiz haftasonu AKP Milletvekili Burhan Kuzu, Saadet Partisi hakkında haddini aşan bir takım söylemlerde bulunmuştur. Kuzu, Saadet Partisi'nin 38 bayan milletvekili adayından 34'ünün başörtülü olmasının nasıl olsa iktidara gelemeyeceğinden dolayı aday gösterildiğini iddia ediyor. Kuzu'ya diyoruz ki; Gösterdiğiniz tek böşörtülü adayı Antalya 13. sıra gibi seçilmeyecek, bir noktadan göstermekle asıl siz halkı kandırıyorsunuz. Ayrıca seçim afişlerinde başörtülü ama aday başvurusu sırasında başı açık fotoğraf kullanıldığını gizleyerek asıl siz halkı kandırıyorsunuz. Düzenli olarak yapılan anket sonuçlarında SP'nin yüzde 8.4 çıkması AKP'yi korkutmuştur. Fakat korkunun ecele faydası yoktur" dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından SP'li bir genç yanına aldığı bir kuzuyla skeç yaptı. Kuzuyla konuşan SP'li genç daha sonra kuzuyu kesmek istedi. Fakat yine skecin bir parçası olarak kuzu kesilmedi. Gençlik üyesi bir gençte çıkıp, "O adam için bu kuzu kesilir mi? Onun için ancak hıyar kesilir" dedi ve eline aldığı salatalığı kesip etrafındakilere dağıttı.


PROTESTOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...--
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum