VE KUPA ŞAMPİYONUN ELLERİNDE...

VE KUPA ŞAMPİYONUN ELLERİNDE...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynadığı Trabzonspor maçının ardından kupasına kavuştu...

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun şampiyonu Galatasaray, kupasına kavuştu...

Sarı-kırmızılılar, ligin 32'inci haftasında Sivasspor'u 4-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etmişti. Daha önceden de açıklandığı gibi şampiyon, kupasını Trabzonspor maçının ardından Türk Telekom Arena'da kaldırdı.

Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz hafta Reyhanlı'da yaşanan terör olayları ve derbi sonrası bıçaklanarak hayatını kaybeden Burak Yıldırım sebebiyle, töreni sadeleştirmiş ve kutlamaların iptal edildiğini açıklamıştı.

Arena'da 2-0 sonuçlanan Trabzonspor maçının ardından, orta sahaya tören için bir platform kuruldu. İlk olarak sahaya davet edilen TFF yöneticileri, tribünlerin büyük protestosu ile karşılaştı. TFF Başkanvekili Ufuk Özerten ise bu tepkilere, tribünde açılan 'Yaradılanı severiz, Yaradandan ötürü' pankartını göstererek karşılık verdi.

Ancak daha sonra oyuncuların tek tek anons edilmesiyle, Türk Telekom Arena'daki coşku zirveye ulaştı. Futbolcular tek tek anons edilirken, özellikle kaptan Sabri Sarıoğlu'na yoğun sevgi gösterisi vardı. Sabri, platforma gitmeden önce tribünler 3'lü çektirdi...

Daha sonra Galatasaray'ın teknik heyeti de seramoni için davet edildi. Burada da teknik direktör Fatih Terim'e yoğun destek vardı. 2 sezonda 2 kez şampiyonluğa ulaşan Fatih Terim, 'imparator' tezahüratları ile kupa seramonisine geldi.

Şampiyon Galatasaray, TFF Başkanvekili Ufuk Özerten'in elinden kupayı aldı ve Türk Telekom Arena'da zafer turu attı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.