Ve Luis Nani İstanbul'da!

Ve Luis Nani İstanbul'da!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli futbolcu Luis Nani, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli futbolcu Luis Nani, İstanbul'a geldi.

Sarı-lacivertli sözleşmeye imza atması beklenen yıldız futbolcuyu yüzlerce taraftar coşkuyla karşıladı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda zaman zaman izdiham yaşandığı da görüldü.

İŞTE NANİ'NİN İLK SÖZLERİ

"Gerçekten burada olmaktan çok mutluyum. Burada başarılı olarak kendimi göstermek istiyorum. Bu taraftarlar önünde futbolumu göstermek istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.

'AİLE ARASINDA GİBİ'
Fenerbahçe'yi iyi tanıyorum. Her zaman bildiğim bir takımdı. Hep yüksekleri hedeflemiştir. Alves ve Meireles gibi milli takımdan tanıdığım oyuncularla beraber olacağım. Kendimi aile arasında gibi hissideceğim. Gerçekten çok mutluyum. Umarım takım arkadaşlarımla da kısa sürede hızlı bir uyum yakalarız. Türkiye Ligi'nde ilk sıraları hedefleyen bir takım olan Fenerbahçe'de bu hedeflere hep birlikte ulaşmak istiyorum."

Deneme

HAVAALANINDA NANİ İZDİHAMI
Fenerbahçe'nin bomba transferi Nani'in gelişi nedeniyle sarı lacivertli taraftarlar Sabiha Gökçen Havaalanı'na akın ettiler..

Saat 22:00'de geleceği açıklanan Nani'yi karşılamak için saatler öncesinde Sabiha Gökçen Havaalanı'nda toplanmaya başlayan Fenerbahçeli taraftarların sayısı her geçen dakika artı. 1000'i aşkın sarı lacivertli taraftar, meşaleler yakarak Portekizli yıldızın gelişini bekledi.

Yıldız oyuncu Nani'nin özel uçağa binmeden bu fotoğrafı yayınlandı.

Ve Nani geliyor! İşte o kare...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.