Ve Umut Bulut Kadro dışı

Ve Umut Bulut Kadro dışı

Umut Bulut Güneş tarafından kadro dışı bırakıldı

Fransa'nın Touluose takımına transferi gündeme gelen Umut Bulut bu akşamki idmanın ardından kadro dışı bırakıldı.

Trabzonspor yönetimi ile Touluose yetkililerinin anlaşması ardından Şenol Güneş tarafından veto koyulan transfer de ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Umut Bulut'un Touluose takımına 3,5 milyon Euro'ya transferi doğrultusunda her iki kulüp yöneticilerinin anlaştığı haberi ardından Başkan Şener son kararın Şenol Güneş'te olduğunu söyleyerek topu Güneş'e attı.

Futbolcunun transferine olumlu bakmayarak veto koyan Güneş bu akşam yapılan antreman öncesinde bu futbolcuyla bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından idmana çıkan Umut Bulut sadece düz koşu yaptı ve ciddiyetsiz tavırları sonucu Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakıldı.

Makukula Gündemde

Trabzonspor'un daha öncede gündemine gelen Makukula trabzonspor'a çok yakın.

Geçtiğimiz sezon Kayserispor forması altında attığı 21 golle Süper Lig'de gol kralı olan Portekizli oyuncu Makukula ile daha önceden yapılan görüşmelerde futbolcu ile anlaşma sağlanmasına karşın Portekiz kulübü Benfica ile mütabakat sağlanamamıştı.

Bilindiği gibi mali sayman Mahmut Aksu Portekiz'e giderek Benfica kulübü yöneticileri ile görüşmüş ve Benfica Makulula için 3 milyon 250 bin euro bonservis bedeli istenmişti. Trabzonspor 2 milyon euro teklif edince bu transfer gerçekleşmemişti.

Etiketler :