Veee Melih Gökçek tutuştu!

Veee Melih Gökçek tutuştu!

Ankaragücü onursal Başkanı Gökçek, Twitter'da Fenerbahçe maçıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı

Melih Gökçek, Fenerbahçe maçıyla ilgili çıkan haberlere sosyal paylaşım ağı Twitter'dan ilginç cevaplar verdi.

Gökçek, Fenerbahçe maçına özel galibiyet primi verilecek olmasıyla ilgili "Birileri Fenerbahçe'yi yenerseniz size oy yok diyor. Ne kadar ayıp. Yani Ankaragücü şike mi yapacak. Onurumuzla oynayacağız" ifadelerini kullandı.

-Gökçek'in Fenerbahçe maçına özel 2 milyon TL'lik prim iddiaları olay olmuştu..

*Ankaragücü şuan 41 puanla 8. sırada yer alıyor. Sarı lacivertlilerin herhangi bir düşme durumu ya da Avrupa Kupaları şansı bulunmuyor.

İşte Gökçek'in o tweet'leri:

-HABER YALAN, SİPARİŞ VE UYDURMA. BİRİLERİ NE KARŞILIĞI OLDUĞUNU BİLEMEM AMA İSTANBULDA SİPARİŞ HABER YAPMAYA ALIŞTIRILMIŞ.

-MAÇIN DEĞERLENDİRİLMESİNE GELİNCE. BİRİLERİ TWİTTER'DE FB'Yİ YENERSENİZ SİZE OY YOK DİYOR. NE KADAR AYIP. YANİ ANKARAGÜCÜ ŞİKE Mİ YAPACAK?

-İNANIYORUM Kİ HİÇBİR ONURLU GERÇEK FB'Lİ ŞİKE GÖRÜNTÜLÜ BİR NETİCEYİ İÇİNE SİNDİREMEZ. ANKARAGÜCÜ ÇIKACAK VE ONURUYLA OYNACAKTIR.

FUTBOLDA YENMEKTE YENİLMEKTE VAR. BİZ ANKARAGÜCÜ OLARAK İNŞALLAH GALİP GELMEK İSTİYORUZ. TABİ KISMETTE VARSA. TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ.

-FB'Lİ STOCH ANKARAGÜÇLÜ SESTAK'IN SLOVAK MİLLİ TAKIMINDA YEDEĞİ. ANKARAGÜCÜ'NÜN TÜM YABANCILARI KENDİ ÜLKELERİNİN MİLLİ TAKIMLARINDA.

-DOLAYISIYLA ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. HER ÜÇ İHTİMALLİ BİR MAÇ.

-BANA SEN FB'Lİ DEĞİLMİSİN DİYE SORUP DURUYORLAR. BEN DOĞDUĞUMDA BABAM BENİM İSMİMİ MEŞHUR FB'Lİ MELİH KOTANCA'YA SEVGİSİ NEDENİYLE KOYMUŞ.

-ANCAK BEN ANKARALIYIM VE ANKARAGÜÇLÜYÜM. FB'YE OLAN SEMPATİMİ İSE AZİZ YILDIRIM BAŞKAN OLDUĞU SÜRECE BUZDOLABINA KOYDUM.

-LİGİN İKİNCİ YARISINDA İLK MAÇIMIZ TRABZON İLEYDİ. MAÇ 1-1 BİTTİ VE GOLÜ GABRİÇ ATTI. GABRİÇ TRABZONDAN KİRALIK ALDIĞIMIZ FUTBOLCU.

-İŞTE ANKARAGÜCÜ BU. ONURUYLA FUTBOL OYNAYAN BİR TAKIM. HERKES TAKIMLARIN ONURUYLA OYNAYIP NETİCE ALMASINI BEKLEMELİ.

-BEN ANKARAGÜCÜ'NÜN ONURUYLA OYNAYIP EN GÜZEL NETİCEYİ ALMAK İÇİN HER TÜRLÜ GAYRETİ SARFEDECEĞİNE İNANIYORUM.

-ÜÇ İHTİMALLİ MAÇTA UMARIM NETİCE ANKARAGÜCÜ LEHİNE OLUR. TÜM ANKARAGÜÇLÜLERE, FB'LİLERE VE TRABZONLULARA KUCAK DOLUSU SEVGİLER:)

ROTAHABER 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.